Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τρικ για να φαίνεται μεγαλύτερο το υπνοδωμάτιο σας!

Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια ενός άνετου υπνοδωματίου, παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να το κάνουμε να φαίνεται μεγαλύτερο και την ίδια στιγμή να είναι λειτουργικό για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Ο βασικός κανόνας είναι να μη το φορτώσουμε με πολλά αντικείμενα και διακοσμητικά, να εστιάσουμε στη minimal αισθητική και να το μετατρέψουμε σε ένα όμορφο και κομψό χώρο που δεν θα υστερεί σε τίποτα από τους υπόλοιπους του σπιτιού μας. Σας προτείνουμε λοιπόν μερικές ιδέες για να δώσετε στο μικρό σας υπνοδωμάτιο μία αίσθηση ευρυχωρίας.

Βάψτε το υπνοδωμάτιο με ανοιχτά χρώματα. Έτσι το φως θα αντανακλάται προς όλες τις κατευθύνσεις, δίνοντας τη ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Άλλωστε τα ανοιχτά χρώματα προτείνονται για κρεβατοκάμαρες καθώς προσδίδουν ηρεμία και βοηθούν στη χαλάρωση μας.
Τα έπιπλα που θα χρησιμοποιήσετε δεν θα πρέπει να έχουν ογκώδη σκελετό. Μπορεί να σας γοητεύει η σκέψη ενός μεγάλου κρεβατιού με εντυπωσιακό κεφαλάρι για παράδειγμα, όμως δεν προτείνεται στην περίπτωση ενός μικρού υπνοδωματίου. Έτσι προτιμήστε έπιπλα με λεπτό σκελετό.
Διακοσμήστε έναν τοίχο του υπνοδωματίου με αυτοκόλλητα που θα έχουν οριζόντιο προσανατολισμό καθώς δημιουργούν ψευδαίσθηση επέκτασης.
Στα μικρά υπνοδωμάτια ταιριάζουν πολύ τα κρεβάτια πλατφόρμα κι αυτό επειδή είναι πιο χαμηλά σε σχέση με εκείνα που έχουν πόδια. Έτσι ο χώρος κερδίζει αυτομάτως σε ύψος και θα δείχνει μεγαλύτερος.
Πειραματιστείτε τοποθετώντας μερικά μικρά έπιπλα υπό γωνία. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο το βλέμμα απομακρύνεται από τους τοίχους, «ξεγελώντας» το μάτι ως προς τις πραγματικές διαστάσεις του χώρου