Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Η φροντίδα των δερμάτινων επίπλων!

Τα δερμάτινα έπιπλα στο σπίτι είναι γεγονός ότι του προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Αν και γενικά το δέρμα είναι ένα υλικό που συντηρείται εύκολα, για να διατηρήσει την όψη και την υφή του θα πρέπει να το περιποιέστε ανά διαστήματα. Ακολουθώντας μερικές απλές συμβουλές, ο δερμάτινος καναπές στο σαλόνι σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιος. Το βασικότερο πάντως να ξέρετε είναι να καθαρίζετε αμέσως τους λεκέδες όταν προκαλούνται και να μην το αφήνετε για αργότερα. Έτσι θα αποφύγετε τις άσκοπες φθορές και το αντιαισθητικό θάμπωμα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δέρματος όπου κάθε ένας από αυτούς απαιτεί συγκεκριμένη φροντίδα.

Δέρμα ανιλίνης
Το δέρμα ανιλίνης επειδή προσεγγίζει κατά πολύ την όψη του φυσικού, κάνει τα σημάδια, τις γρατζουνιές και τις ρυτίδες να φαίνονται περισσότερο. Εκεί οφείλει τη γοητευτική του εμφάνιση που το κάνει περιζήτητο. Πρέπει να καθαρίζεται με μαλακό πανί ενώ μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη χρήση ηλεκτρικής σκούπας όπου επιβάλλεται να χρησιμοποιείται μόνο το στόμιο με το μαλακό βουρτσάκι.

Δέρμα ανιλίνης plus
Το δέρμα ανιλίνης plus έχει υποστεί τέτοια επεξεργασία ώστε να έχει μεγαλύτερη αντοχή στους λεκέδες. Καθαρίζεται όπως ακριβώς και το δέρμα ανιλίνης και το ξεσκόνισμα του πρέπει να γίνεται εξίσου με ένα μαλακό πανί. Ο συγκεκριμένος τύπος δέρματος είναι εκείνος που χρησιμοποιείται περισσότερο από τις κατασκευάστριες εταιρείες.

Δέρμα Nubuck
Η όψη του είναι σαν βελούδο και οφείλεται στην επεξεργασία που έχει δεχτεί στην πλευρά που υπάρχουν τα χαρακτηριστικά στίγματα. Είναι πολύ ευαίσθητο στη φθορά που έρχεται με το χρόνο και για το λόγο αυτό χρειάζεται περιποίηση μόνο με ειδικά προϊόντα για δέρματα.