Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Έξυπνες λύσεις για ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο!

Τα παιδιά τρελαίνονται για αλλαγές, τι θα λέγατε με μικρές, απλές κινήσεις να μεταμορφώνατε το δωμάτιο τους δίνοντας τους απίστευτη χαρά; Άλλωστε ο προσωπικός τους χώρος σε αυτήν τρυφερή ηλικία πρέπει να είναι γεμάτος εικόνες και ερεθίσματα, ώστε να μπορούν να δημιουργούν, να περνάνε ευχάριστα τις ώρες τους μέσα σ’αυτό μαζί με τα μέλη της οικογένειας και τους φίλους τους. Τι σας προτείνουμε για το δωμάτιο του παιδιού σας:

  • Τοποθετήστε ένα μεγάλο μαυροπίνακα μέσα στο χώρο του όπου θα μπορεί να ζωγραφίζει και γιατί όχι να λύνει και κάποιες ασκήσεις αριθμητικής. Μ’αυτό το διασκεδαστικό τρόπο, πόσο μάλιστα αν δεν αγαπάει ιδιαίτερα τα μαθηματικά, θα δει με άλλο μάτι το συγκεκριμένο μάθημα.
  • Σχεδιάστε το περίγραμμα ενός σπιτιού στον τοίχο, πίσω από μια συρταριέρα για παράδειγμα, δίνοντας μία εκπληκτική τρισδιάστατη αίσθηση στο δωμάτιο.
  • Αν ο χώρος στο παιδικό δωμάτιο είναι περιορισμένος και δεν έχετε που να βάλετε τα παιχνίδια ή τα βιβλία του, τα ράφια θα σας λύσουν αυτό το πρόβλημα. Τοποθετήστε τα στις γωνίες του δωματίου, ενωμένα μεταξύ τους για να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο για τακτοποίηση και διακόσμηση.
  • Βάλτε μεγάλα αυτοκόλλητα στους τοίχους ή δημιουργήστε μ’αυτά ένα συγκεκριμένο θέμα, εμπνευσμένο ενδεχομένως από κάποια παιδική ταινία ή έναν ήρωα που αρέσει στο παιδί.
  • Τοποθετήστε μέσα στο δωμάτιο μια μικρή σκηνή αφού στα παιδιά αρέσουν πολύ τα καταφύγια. Βάλτε την μόνο σε κάποιο σημείο που δεν θα δυσκολεύει τη διέλευση στο χώρο.
  • Τέλος βάλτε μεγάλα χρωματιστά μαξιλάρια στο πάτωμα του δωματίου και απολαύστε με το παιδί σας ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αγκαλιάς.