Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Από την πασαρέλα στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντική ψυχή για να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στη ζωή σου. Αποχρώσεις όπως το σιελ και το κουφετί που δεσπόζουν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας το τελευταίο διαστημα, εντάσσονται δυναμικά trend και στην διακόσμηση του σπιτιού απογειώνοντας την διαθεση.

Αν έχεις μεγάλες λευκές επιφάνειες στο σπίτι σου, τότε είσαι έτοιμος για το νέο trend. Οι παστέλ αποχρώσεις «αγακλιαζουν» υπέροχα το λευκό προσφέροντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Μπάνιο, κουζίνα,σαλόνι,υπνοδωμάτιο μεταμορφώνονται σε ρομαντικές -κι όχι μονο- γωνιές, ανάλογα με τους συνδυασμούς που θα κάνεις. Όσο για τις επιλογές….αυτές είναι αμέτρητες!

Μερικά παστέλ μαξιλάρια θα αναδείξουν τους διαχρονικούς καναπέδες του σαλονιού σου και θα ανανεώσουν την εικόνα του κρεβατιού που μέχρι χθες έμοιαζε... μονότονο! Παστέλ αποχρώσεις στα διακοσμητικά του μπάνιου θα δώσουν στυλ και θα το μεταμορφώσουν στο πιο cozy χώρο του σπιτιού.

Εναλλακτικά επένδυσε σε παστέλ αξεσουάρ για το σπίτι. Κάδρα, κουρτίνες, πορτατιφ ή ακόμα και καρέκλες σε παστέλ χρωμα μπορούν να ανανεώσουν το σαλόνι,την κρεβατοκάμαρα ή την τραπεζαρία σου, γρήγορα και οικονομικά.