Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Φοιτητικό σπίτι

Ήρθε η στιγμή να διακοσμήσεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι. Το σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα σου για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Το σπίτι που θα στεγάσει πολύ μελέτη, νοσταλγία, αλλά και πολλές στιγμές διασκέδασης. Αφού έχεις βρει τον ιδανικό χώρο για σένα, εμείς σου προτείνουμε τα έπιπλα που θα χρειαστείς και τα οποία θα «αγκαλιάσουν» την νέα σου ζωή!  

Καναπές: Προτίμησε καναπέ κρεβάτι για να μπορείς να φιλοξενείς στο χώρο σου τους συμφοιτητές σου ή τους συγγενείς που θα σε επισκέπτονται! Ο καναπές Anita αποτελεί μια επιλογή που αντέχει στο χρόνο.

Πολυθρόνα:  Όμορφη και πρακτική λύση για  χαλάρωσης τόσο για σένα όσο και τους φίλους σου. Επιλέξτε την Πολυθρόνα Hilda που εξοπλίζει τον χώρο σου με ομορφιά, στυλ και  προσφέρει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης.

Τραπεζάκι: Η βάση για τα ποτήρια του καφέ, τα ποτά του πάρτι ή τα ατελείωτα επιτραπέζια παιχνίδια. Το τραπεζάκια Uno θα το λατρέψεις! 

Τραπεζαρία και Καρέκλες: Απαραίτητα για να μπορείς να τρως άνετα εσύ και η παρέα σου. Δημιούργησε την δική σου γωνία φιλοξενίας με το σετ Nest 

Καθρέφτης: Εκτός της πρακτικής χρήσης του, ο καθρέφτης είναι χρήσιμος γιατί μεγαλώνει το χώρο και δίνει στυλ.

Προσφορές: Επειδή οι επιλογές είναι αμέτρητες δες εδω τα πακέτα επίπλωσης σπιτιού και διακόσμησε το χώρο σου εύκολα κι οικονομικά