Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Δώστε ζωή στο μπαλκόνι σας!

Μπαίνοντας ολοένα και βαθύτερα στην καρδιά του καλοκαιριού, σίγουρα θα ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας.

Ένα τραπέζι, μερικές καρέκλες ή ένας καναπές, μερικά διακοσμητικά κεριά και φαναράκια, καθώς και μερικές γλάστρες με φυτά, είναι τα βασικά που χρειάζονται ώστε να δώσουμε "ζωή" σε ένα άδειο μπαλκόνι.

Παρακάτω, σας παραθέτουμε μερικές βασικές ιδέες σχετικά με το πώς να αξιοποιήσετε τον μπαλκόνι σας, έτσι ώστε να γίνει ένας χώρος που θα περνάτε αρκετές ευχάριστες ώρες.

  1. Διακοσμήστε το μπαλκόνι σας, έτσι ώστε να είναι μοναδική! Με μερικά μαξιλάρια στις καρέκλες και ένα ωραίο τραπεζομάντηλο, η βεράντα σας θα είναι αγνώριστη.
  2. Επιλέξτε ένα βασικό ​"​θέμα​" για το μπαλκόνι σας. Αν θέλετε να δώσετε έναν αέρα Αιγαιοπελαγίτικο στο μπαλκονι σας χρώματα και υφάσματα που θα ανανεώσουν τον χώρο σας και χαλαρώσετε.
  3. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να δώσει τελείως άλλη ατμόσφαιρα σε έναν χώρο. Στα μπαλκόνια ταιριάζουν πολύ τα φαναράκια
  4. Χρησιμοποιήστε όσα περισσότερα φυτά μπορείτε. Εκτός από καλλωπιστικά άνθη, μπορείτε να φυτέψετε και φυτά που θα αξιοποιήσετε και στην κουζίνα σας, όπως βασιλικό, άνηθο, σέλινο.
  5. Το χρώμα πάντα προσθέτει στιλ και ζωντάνια σε έναν χώρο. Αντί λοιπόν να επιλέξετε απλές καφέ γλάστρες, διαλέξτε πολύχρωμες βάσεις λουλουδιών για να δώσετε ζωή στο μπαλκόνι σας εύκολα ακόμα κι αν δεν διαθέτετε πολύχρωμα λουλούδια.