Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Απλά tips διακόσμησης που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σας

Λατρεύετε τους καλοκαιρινούς μήνες και θέλετε να τους απολαμβάνετε όσο περισσότερο γίνεται; Φέρτε την αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που προσφέρει το καλοκαίρι στο σπίτι σας, με μικρές αλλαγές. 

  1. Κοχύλια
    Βρείτε όμορφα χρωματιστά κοχύλια και δημιουργήστε τα δικά σας κηροπήγια χρησιμοποιώντας γυάλινα βάζα. Γεμίστε τα βάζα με άμμο και κοχύλια και τοποθετήστε μέσα ρεσω. Θα δημιουργήσετε την τέλεια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για τα βράδια του καλοκαιριού. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μεγάλα κοχύλια ως διακοσμητικά σε ανοιχτά ράφια ή να τα κολλήσετε σε φωτογραφίες και άλλα αγαπημένα αντικείμενα για να ανανεώσετε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας.
  1. Κρυφός Φωτισμός
    Το καλοκαίρι θέλει απαλό φωτισμό που να μας ηρεμεί δίνοντας παράλληλα μια διακριτική λάμψη στα βράδια μας. Φώτα μέσα σε γλάστρες και αρωματικά κεριά μπορούν να δημιουργήσουν μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε, επίσης, να κρεμάσετε όμορφα μικρά φαναράκια από τον τοίχο, την πέργκολα ή τα κάγκελα του μπαλκονιού σας για ακόμη ομορφότερο αποτέλεσμα.
  2. Ξύλινες Πέργκολες
    Οι ξύλινες πέργκολες για το μπαλκόνι ή τον κήπο μπορούν να μεταμορφωθούν σε έναν υπέροχο καμβά πάνω στον οποίο θα εφαρμόσετε αμέτρητες ιδέες διακόσμησης για το καλοκαίρι και όχι μόνο. Επιλέξτε μια ξύλινη πέργκολα στην απόχρωση που ταιριάζει με τα έπιπλα σας και δώστε τις χρώμα τοποθετώντας πάνω της μικρά χρωματιστά γλαστρακια με λουλούδια και φυτά της εποχής. Έτσι, εκτός από άρωμα, στο μπαλκόνι σας θα έχετε και φρέσκα μυρωδικα. Ακόμη, μπορείτε να ντύσετε την ξύλινη πέργκολα με κουρτίνες ή καραβόπανο για να δημιουργήσετε πραγματικά μια αίσθηση νησιού.
  3. Χαλιά
    Τα χάλια, όσο κι αν τα έχουμε συνδυάσει με τον χειμώνα, έχουν ιδιαίτερη χάρη και το καλοκαίρι. Ένα ελαφρύ, σε φωτεινά χρώματα χαλί χαρίζει ζωντάνια και χρώμα στο χώρο, ενώ ένα ψάθινο χαλί δίνει μια διακριτική καλοκαιρινή αύρα στο χώρο. Τα ριγέ χαρίζουν στυλ και φινέτσα και θυμίζουν αιγαιοπελαγίτικο νησί. Όποιο σχέδιο κι αν σας αρέσει, μην φοβηθείτε να ντύσετε το σπίτι σας με χαλιά και το καλοκαίρι. 
  1. Παλιά έπιπλα
    Αν έχετε κρατήσει παλιά σας έπιπλα, τότε το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία να τους δώσετε και πάλι ζωή! Βάψτε με ζωηρά χρώματα παλιές καρέκλες, τραπεζάκια ή ακόμη κι ένα παλιό παράθυρο ή μια παλέτα και δημιουργήσετε ένα ολοκαίνουριο σετ για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Με λίγη φαντασία το παλιό παράθυρο μπορεί να γίνει ένα όμορφο διαχωριστικό, η παλέτα, αναπαυτικός καναπες, ενώ οι παλιές καρέκλες και το τραπεζάκι θα γίνουν τα νέα έπιπλα του κήπου σας.