Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Δημιουργήστε εύκολα το πιο cool & cozy σπίτι

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό και αρκετοί είναι αυτοί που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του στην πόλη παρά σε κάποιο ελληνικό νησί.  Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, είναι η ευκαιρία να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο cool & cozy χώρο που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. 

Δώστε “ανάσα”στην κρεβατοκάμαρα 
Ξεκινήστε από την κρεβατοκάμαρα κι δημιουργήστε ένα δωμάτιο που θα “αναπνέει”. Επιλέξτε ανοιχτές αποχρώσεις για τα καλύμματα και τις κουρτίνες σας κι όλος ο χώρος θα δείξει πιο φιλικός, cozy και πιο μεγάλος. Προτιμήστε λινά κομμάτια και κινηθείτε στην neutral παλέτα για το πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Ο χώρος έχει τον χαρακτήρα του 
Οι πιο διάσημοι interior designers σημειώνουν πως ένα σπίτι πρέπει να έχει χαρακτήρα. Για να το κάνετε αυτό θα χρειαστεί να επιλέξετε τι είναι αυτό που σας εκφράζει και να του δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα αγαπημένο αντικείμενο, ένας πίνακας, οικογενειακές φωτογραφίες, ότι και να επιλέξετε πλαισιώστε το με την διακόσμηση που σας εκφράζει και αυτομάτως ο χώρος θα αποκτήσει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και όλα θα έχουν τη δική τους σημασία.

Πετάξτε τα περιττά 
Η αφαίρεση είναι πάντα χρήσιμη. Τα πολλά έπιπλα και αντικείμενα έχουν την τάση να κάνουν ένα σπίτι να μοιάζει πιο μικρό και «μπουκωμένο», ακόμη κι αν δεν είναι. Είναι η κατάλληλη στιγμή, λοιπόν, να αποχωριστείτε οριστικά αντικείμενα και έπιπλα που δεν χρειάζεστε. Δώστε αέρα στον χώρο σας και θα καταλάβετε την διαφορά.

Πείτε “ναι” στα αρώματα
Το άρωμα των λουλουδιών, των φρούτων και των μυρωδικών ηρεμεί και χαλαρώνει τις αισθήσεις μας και παράλληλα δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας. Αν έχετε τον χώρο δημιουργήστε τον δικό σας κήπο στο μπαλκόνι ή την βεράντα σας. Αν πάλι όχι, επιλέξτε να έχετε πάνω στον πάγκο της κουζίνα μερικά φρούτα σε ένα ωραίο, μεγάλο bowl και μια όμορφη, φωτεινή σύνθεση στο σαλόνι σας. Θα δώσουν έναν fresh αέρα στον χώρο και η μυρωδιά τους είναι αρκετή για να σας ταξιδέψει!