Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Διακοσμήστε το χώρο σύμφωνα με την εποχή

Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, έτσι κι η διακόσμηση του σπιτιού χρειάζεται να αλλάζει σύμφωνα με την εποχή, για να ανανεώνει το χώρο σας και την διάθεσή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Ανάλογα το στυλ διακόσμησης του σπιτιού σας, επιλέξτε διακοσμητικά που σας αρέσουν και μπορούν εύκολα να ανανεωθούν σύμφωνα με την κάθε εποχή. 

Πίνακες για το χειμώνα
Το χειμώνα επιλέξτε να μεταμορφώσετε τον χώρο μας με έναν εντυπωσιακό πίνακα πίσω από τον μπουφέ σας. Το βαρύ και ογκώδες αυτό έπιπλο μπορεί να υποστηρίξει έναν εντυπωσιακό πίνακα, ώστε να έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει. 

Καθρέφτης για το καλοκαίρι 
Ένας καθρέφτης χαρίζει φως στο δωμάτιο και κάνει τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος. Τοποθετήστε στο σαλόνι σας και θα δώσει μια πιο αέρινη αίσθηση στο σπίτι σας.

Βάζα για την άνοιξη 
Η άνοιξη φέρνει χρώματα και αρώματα.Τι πιο όμορφο, λοιπόν, από το να στολίσετε την τραπεζαρία σας με ωραία βάζα γεμάτα λουλούδια. Επιλέξτε βάζα σε διαφορετικά χρώματα, υφές και στυλ και δώστε άλλη πνοή στον χώρο. Μην φοβηθείτε να ταιριάξετε τα αταίριαστα. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Φωτιστικά για το φθινόπωρο 
Τα φωτιστικά είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρα σας καθώς δίνουν μια πιο ρομαντική αύρα στο χώρο. Επιλέξτε κάποιο σε παλ αποχρώσεις για πιο “ήσυχο” αποτέλεσμα, ή ένα με έντονα σχέδια για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε ο απαλός φωτισμός τους είναι ιδανικός για να δημιουργήσετε μια cozy φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. 

Χρήσιμες συμβουλές!

  1. Χρησιμοποιείται πάντα μονό αριθμόσε όμοια αντικείμενα π.χ  3 βάζα και όχι 2.
  2. Συνδυάστε τα ύψη με ένα κοντό αντικείμενο δίπλα σε ένα ψηλό.
  3. Προσθέστε πράσινο στο χώρο σας (πχ λουλούδια). 
  4. Προτιμήστε ατμοσφαιρικό φωτισμό από ένα πορτατίφ και όχι από οροφή.
  5. Ένα έργο τέχνης, φωτογραφία, ζωγραφιά δίνει ζωή στο χώρο.
  6. Αν σας αρέσουν τα κεριά, μην παραλλείπετε να τα ανάβετε.