Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Βελούδο στο σπίτι: Η νέα τάση του φετινού χειμώνα!

Το βελούδο έχει την τάση να κάνει έναν χώρο να μοιάζει πιο ζεστός, πιο χουχουλιάρικος και πιο σικ και όπως είναι γυσικό αποτελεί μία μοναδική πινελιά για την φθινοπωρινή και χειμερινή διακόσμηση του σπιτιού. 

Η νέα, αυτή, τάση έκανε την εμφάνισή της για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021-2022 και μας άρεσε πολύ, καθώς το βελούδο χαρίζει πολυτέλεια και ζεστασιά στο χώρο. 

Φέτος τον χειμώνα, λοιπόν, το βελούδο θα μπει στους καναπέδες μας, στις πολυθρόνες μας, στο κρεβάτι μας, στα καλύμματά μας, στις καρέκλες της τραπεζαρίας ή του μπαρ μας. Είναι ζεστό, απαλό,πολυτελές και θα το βρείτε σε διάφορα χρώματα για να δημιουργήσετε ότι συνδυασμό σας αρέσει.  
Εμείς σας προτείνουμε να τολμήσετε τα παρακάτω

Καναπές και πολυθρόνα από βελούδο σε pop art διακόσμηση
Κανείς δε θα μπορούσε να πιστέψει ότι μπορεί το βελούδο να ταιριάξει τόσο πολύ σε μία pop art διακόσμηση. Αφενός το βελούδο είναι ένα πολύ σικ ύφασμα και αφετέρου η pop art αισθητική είναι ό,τι πιο μοντέρνο και νεανικό μπορείς να συναντήσεις. Κι όμως τα δύο αυτά στοιχεία…δημιουργούν απίστευτες εικόνες!

Καρέκλες από βελούδο στην τραπεζαρία
Από την άλλη μπορείτε να επιλέξετε και τις καρέκλες από βελούδο στην τραπεζαρία. Μην φοβηθείτε να τις προτιμήσετε σε έντονες αποχρώσεις διότι θα δώσουν χρώμα στην τραπεζαρία σας. Να προσέχετε όμως γιατί το βελούδο…λερώνει!

Υφάσματα από από βελούδο. 
Μπορείς εκτός από έπιπλα να διαλέξεις και υφάσματα από βελούδο. Για παράδειγμα μπορείς να μπεις στις νέες διακοσμητικές τάσεις αγοράζοντας ένα βελούδινο πάπλωμα για την κρεβατοκάμαρά σου. Το πάπλωμα όχι μόνο θα μεταμορφώσει τον χώρο σου αλλά θα σου χαρίσει και μια αίσθηση χουχουλιάρικης αγκαλιάς!