Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Κρατήστε την σκόνη μακρυά

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Ειδικά το καλοκαίρι, που η σκόνη συσσβρεύεται εύκολα, αποτελεί την πιο συχνή και δουλειά του σπιτιού που ολοι βαριόμαστε. Σας έχουμε μερικά tips για να κρατήσετε μακριά τη σκόνη από το σπίτι σας για πολύ περισσότερο.

Baby oil το θαυματουργό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ρίξετε απειροελάχιστη ποσότητα baby oil σε ένα βρεγμένο πανί ή σε ένα ξεσκονόπανο και να ξεσκονίσετε όπως κάνετε συνήθως. Το λάδι θα κρατήσει τη σκόνη μακριά από τα έπιπλά σας για πολύ περισσότερο. Επιπλέον θα τους δώσει και μία γυαλάδα μοναδική.

Το σωστό ξεσκονόπανο. Μπορεί μέχρι τώρα να πιστεύατε πως ένα βαμβακερό πανί ή μια παλιά μπλούζα είναι το τέλειο ξεσκονόπανο για το σπίτι σας, όμως όχι. Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί και στον τομέα του ξεσκονίσματος και το καλύτερο ύφασμα για να ξεσκονίσετε είναι το πανάκι με μικροίνες, που παγιδεύει τη σκόνη και δυσκολεύει στη συσσώρευσή της.

Φτιάξτε το δικό σας καθαριστικό Για να ξεσκονίσετε όλα τα έπιπλα του σπιτιού (σε περίπτωση που δεν έχετε baby oil) φτιάξε ένα υπέροχο φυσικό καθαριστικό που βοηθάει στη μη συσσώρευση της σκόνης ανακατεύοντας 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/2 κ.σ. αιθέριο έλαιο λεμονιού, 1/4 φλ. λευκό ξίδι, 2 φλ. νερό. Βάλτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα σπρέι και ξεσκονίστε ψεκάζοντας το πανάκι σας