Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Πως να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία

Ο καναπές αποτελεί το αγαπημένο έπιπλο του σπιτιού. Οι περισσότεροι μάλιστα ισχυρίζονται πως όσο πιο μεγάλος ο καναπές τόσο καλύτερα. Αλήθεια όμως είναι πως κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και ο καναπές πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες του σπιτιού κι όχι το μέγεθος του. 

Πρίν αγοράσετε έναν καναπέ χρειάζεται να απαντήσετε σε βασικές ερωτήσεις όπως τα τετραγωνικά του δωματίου, τα αμέλη της οικογένειας, η χρήση που θα γίνεται. Αυτό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέγεθος και την επιλογή του καναπέ. Για παράδειγμα ένας καναπές γωνία χρειάζεται αρκετά μέτρα κι είναι ιδανικός για να μετατραπεί σε κρεβάτι ή αποθηκευτικό χώρο. 
Είναι σημαντικό, λοιπόν, πριν αγοράσετε έναν καναπέ, να ελέγξετε αν πληροί της πραγματικές, καθημερινές σας ανάγκες, να βρείτε το σημείο που θα τον τοποθετήσετε και να ελέγξετε τα καθίσματα τα οποία χρειάζεστε. Εκτός απο το πλάτος και το μήκος του καναπέ, μην ξεχάσετε να ορίσετε και το βάθος σύμφωνα με τον χώρο που διαθέτετε. Ο καναπές σας εκτός απο στυλάτος χρειάζεται να είναι και άνετος για να τον απολαμβάνετε κάθε στιγμή. Το βάθος του καναπέ για να είναι άνετος χρειάζεται να είναι από 55 έως 90cm, ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι και το σαλόνι σας ώστε να μην "πνίγει" τον χώρο. 

Τέλος, για να αναδείξετε τον χώρο σας και τα έπιπλα μέσα σε αυτόν, επιλέξτε λιτές γραμμές και ομαλές γωνίες. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα σχέδια ή χρώματα για να δημιουργήσετε ένα ομορφο αποτέλεσμα. Ένας καναπές με καθαρές γραμμές σε παλ αποχρώσεις αναδεικνύει το σαλόνι και δημιουργεί ένα αρμονικό αποτέλεσμα.