Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Απλές συμβουλές για συμφέρουσες αγορές!

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά τέσσερις είναι οι παράγοντες που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, αν θέλουμε να πετύχουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή. Η σχέση ποιότητας - τιμής μπορεί να είναι το βασικό κρητήριο για μια αγορά, ομώς δεν είναι το μοναδικό. 

Για να πετύχουμε την καλύτερη αγορά επίπλου, είτε είναι καναπές , είτε κρεβατοκάμαρα , ακόμη κι ένα απλό τραπεζάκι σαλονιού,χρειάζεται να έχουμε στο μυαλό μας πως

  1. το ακριβό δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Το ίδιο ισχύει και για το αντίστροφο. Ένα πολύ οικονομικό έπιπλο δεν σημαίνει πως αποτελεί ευκαιρία αγοράς. 
  2. Μόδα είναι αυτό που μας εκφράζει. Οι τάσεις στην διακόσμηση αλλάζουν συχνά. δεν σημαίνει πως χρειάεται να τις ακολουθούμε πιστά. Επιλέξτε διαχρονικά έπιπα και στυλ που μπορείτε εύκολα να τα προσαρμόσετε στις τάσεις της κάθε εποχής.
  3. Ενημερωθείτε πριν αγοράσετε. Η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που γνωρίζετε εκ των προτέρων τιις ανάγκες της. Ενημερωθείτε για τα υλικά κατασκευής, τα υφάσματα, τον τρόπο καθαρισμού τους κι επιλέξτε εκείνο που ταιριάζει σε εσάς. Τα ξύλινα έπιπλα με αδιάβροχα ή αλέκιαστα υφάσματα είναι η καλύτερη επιλογή και θα σας μείνουν για χρόνια. 
  4. Επισκεφθείτε την εταιρεία πριν αγοράσετε. Μια επίσκεψη από το κατάστημα της εταιρείας σας δίνει την δυνατότητα να μιλήσετε με το προσωπικό, να ελέγξετε από κοντά το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και να αποφασίσετε που θα εμπιστευθείτε τα χρήματα σας.