Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Τα χρώματα του φθινοπώρου στο σπίτι

Αν σας αρέσουν οι αλλαγές, τότε το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για εσάς. Είναι ο μήνας των αλλαγών που μας προετοιμάζει για έναν ζεστό και χαλαρωτικό χειμώνα. Πως όμως θα εντάξετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας όταν η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή; 

Το φθινόπωρο χαρακτηρίζεται απο τα γήινα και ζεστά χρώματα που φέρνουν αρμονία στο χώρο και δημιουργούν μια χαλαρωτική και cozy ατμόσφαιρα. 
Μικρές αλλαγές στις κουρτίνες, στα υφάσματα και τα διακαοσμητικά του σπιτιού μπορούν να φέρουν το φθινόπωρο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά
Τα off-whites, πορτοκαλί, κίτρινα και φυσικά οι νότες του πιο σκούρου ξύλου, έχουν την τιμητική τους, στην χρωματική παλέτα αυτής της εποχής κι εσείς δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε. 

Επιλέξτε πορτοκαλί πινελιές στα υφάσματα του σαλονιούσας. Αλλάξτε τις κουρτίνες με πιο βαριά υφάσματα σε off white αποχρώσεις και επιλέξτε αποξηραμένα φύλλα και κλαδιά για την διασκόσμηση του χώρου. Επίσης μπορείτε να κάνετε το τραπεζάκι του σαλονιού σας πρωταγωνιστή του χώρου τοποθετώντας πάνω του γυάλινα κηροπήγια με αποξηραμένα φύλλα. Αν μαλιστα επιλέξετε μεγάλα μεγάλα βάζα ή κηροπήγια που μέσα τους χωρά δεύτερο ποτηράκι για κερί, τότε το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Το φθινόπωρο έχει ως χαρακτηριστικό τα ξεραμένα κιτρινοπορτοκαλί φύλλα. Διακοσμήστε την κουζίνα σας και το μπανιο σας με πετσέτες στις αποχρώσεις αυτές, ενώ για την κρεβατοκάμαρα σας επιλέξτε μαξιλάρες ή παλώματα στις ίδιες αποχρώσεις και το σπίτι σας θα μοίαζει πιο ζεστό στην στιγμή.