Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Κάντε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά

Οι πιο must αλλαγές που επιβάλλεται να ακολουθήσετε

Διαλέξτε τα χρώματα της εποχής 
Τα χρώματα στο χώρο δείχνουν την προσωπικότητα μας και διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα. Αν επιθυμείτε να φέρετε έναν αέρα ζεστασιάς στο σπίτι σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τους σωστούς χρωματικούς συνδυασμούς. Και τα χρώματα του φθινοπώρου δεν είναι άλλα από το πορτοκαλί, το κίτρινο, το σκούρο κόκκινο και το καφέ. Με άλλα λόγια, τα θερμά χρώματα, που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσειτε τόσο για τους τοίχους, όσο και για τα έπιπλα. Οι αποχρώσεις, είναι καθαρά θέμα δικής σας επιλογής. Ωστόσο, αν θέλετε να σας χαλαρώνει και να σας γεμίζει χαρά ο χώρος σας, καλό είναι να κινηθείτε ανάμεσα σε αποχρώσεις που προδιαθέτουν φιλική διάθεση, όπως η ώχρα, το μπεζ, το καμηλό, το μαρόν και άλλες. Καλό είναι να αποφύγετε έντονες αποχρώσεις που μπορεί να κουράσουν γρήγορα το βλέμμα.  

Επιλέξτε χαλιά και υφάσματα που σας φτιάχνουν την διάθεση 
Η φθινοπωρινή διακόσμηση σπιτιού επιβάλλει τη χρήση περισσότερων υφασμάτων. Επιλέξτε χρώματα όπως το πορτοκαλί, το καφέ και το κίτρινο κι διακοσμήστε το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα ακόμη και το μπάνιο. Σκοπός είναι να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα που θα σας χαλαρώνει και θα κάνει αντίθεση με το εξωτερικό τοπίο, το οποίο αρχίζει σιγά - σιγά να γίνεται πιο μουντό. Κουρτίνες, μαξιλάρια, πετσέτες ακόμη και τα λουλούδια που θα επιλέξετε για τα βάζα του σπιτιού σας μπορούν να συνθέσουν μια μοναδική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα. Δε χρειάζεται να επιλέξετε υφάσματα και χαλιά με πολύπλοκα σχέδια, που δε σας εκφράζουν. Μπορείτε να διατηρήσετε την απλότητα και τη μεγαλοπρέπεια του χώρου σας κάνοντας μικρές αλλαγές ή/και προσθήκες.  Βρείτε τα χαλιά που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ σε https://galanis-inhouse.gr/products/decoration/carpets/

Δώστε προσοχή στο φωτισμό 
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το φως επηρεάζει καθοριστικά τη διάθεση μας, όπως και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο σπίτι. Βρείτε το ιδανικό φωτισμό για τον δικό σας χώρο κι απολαύστε την αίσθηση χαλάρωσης που προσφέρει. Για να ανακαλύψετε τον ιδανικό φωτισμό δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα και εντάσεις στις λάμπες των φωτιστικών σας. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα επιλέγοντας να διακοσμήσετε το χώρο σας με κεριά. Αποτελούν μια οικονομική και δημιουργική λύση που ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο.