Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης

Μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε όαση χαλάρωσης

Ο καλός, ηλιόλουστος καιρός σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Οι στιγμές που περνάμε σπίτι μεταφέρονται πλέον στο μπαλκόνι ή στο κήπο μας! Με μικρές αλλαγές μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε καλοκαιρινή όαση χαλάρωσης για να το απολαμβάνετε με τους φίλους σας όλο το καλοκαίρι.

Για να δημιουργήσετε τη δική σας καλοκαιρινή γωνιά θα χρειαστείτε έπιπλα και διακοσμητικά που δεν «φορτώνουν» το χωρο. Επιλέξτε το κύριο έπιπλο, για παράδειγμα ένα κεντρικό καναπέ γύρω από τον οποίο θα συμπληρώσετε την διακόσμηση σας. 
Ανάλογα με το στυλ σας διαλέξτε έναν καναπέ σε γήινες αποχρώσεις, μπεζ - καφέ, ή τολμήστε το πιο μοντέρνο χρώμα της σεζόν -το ροζ- για το απόλυτο summer vibes look. Αν το μπαλκόνι σας είναι μικρό για καναπέ, επιλέξτε μια άνετη πολυθρόνα σε ροζ αποχρώσεις που θα λειτουργεί ως πρωταγωνιστής. Προσθέτει φινέτσα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας και κάνει τη διαφορά ειδικά αν μετατρέπεται σε κρεβάτι.

Ολοκληρώστε το decor σας με διακοσμητικά όπως μαξιλάρες σε sandy και natural τόνους που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα  τους φίλους σας και σκαμπω για να ολοκληρώσετε το σετ.  Επιπλέον επιλέξτε βοηθητικά τραπέζια σε εκρού και μπεζ χρώματα στο πλάι της πολυθρόνας ή του καναπέ και διακοσμήστε 'τα με όμορφες γλάστρες και κασπώ, τοποθετημένα έξυπνα πάνω στα τραπέζια. Για να ολοκληρωθεί το cozy look του χώρου μας τοποθετήστε ένα χαλάκι σε αποχρώσεις του μπεζ και τα αγαπημένα μας λευκά φαναράκια που προφέρουν τη δική τους πινελιά στην καλοκαιρινή αύρα.