Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Συμβουλές διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο

Περιμένετε να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας ή θέλετε να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο του μεγάλου σας πλέον παιδιού; Για το παιδί, το δωμάτιο του δεν είναι μια απλή κρεβατοκάμαρα, αλλά κάτι παραπάνω. Χρειάζεται έναν όμορφο χώρο που θα αντανακλά την προσωπικότητά του. Με τις παρακάτω συμβουλές διακόσμησης θα δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό και χαρούμενο δωμάτιο εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.  

Έξυπνες λύσεις για ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο!

Τα παιδιά τρελαίνονται για αλλαγές, τι θα λέγατε με μικρές, απλές κινήσεις να μεταμορφώνατε το δωμάτιο τους δίνοντας τους απίστευτη χαρά

Μετατροπή βρεφικού δωματίου σε νηπιακό

Το βρεφικό δωμάτιο είναι συνήθως κατάλληλο μέχρι το παιδί να συμπληρώσει τα τρία χρόνια της ζωής του. Είναι η περίοδος που πια αρχίζει να διαμορφώνει τις προτιμήσεις του και σ’αυτό το, όμορφο ομολογουμένως, στάδιο συνεργαστείτε μαζί του για το θέμα που θα ήθελε να έχει το δωμάτιο του.

Ένα δωμάτιο, δύο παιδιά. Tips για ευχάριστη συγκατοίκηση!

Όταν τα τετραγωνικά στο σπίτι δεν είναι αρκετά για τη διαμόρφωση ενός επιπλέον παιδικού δωματίου για το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η συγκατοίκηση μπορεί να είναι υποχρεωτική, υπάρχουν όμως τρόποι να γίνει άκρως διασκεδαστική!

Πώς θα αλλάξετε ένα κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο!

Στην εφηβική ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ισχυρή άποψη για το δωμάτιο τους που το αντιμετωπίζουν – δικαιολογημένα – σαν το προσωπικό τους βασίλειο!