Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Δημιουργήστε εύκολα το πιο cool & cozy σπίτι

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά διαφορετικό και αρκετοί είναι αυτοί που θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του στην πόλη παρά σε κάποιο ελληνικό νησί.  Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτή, είναι η ευκαιρία να μετατρέψετε το σπίτι σας στο πιο cool & cozy χώρο που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε.   

19 Μαρτίου 2021: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου, ως την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης για τη σημασία του ποιοτικού ύπνου.

Πως θα διακοσμήσετε σωστά την κρεβατοκάμαρα

Σας παρουσιάζουμε τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας για να τα αποφύγετε και να δημιουργήσετε το δωμάτιο των ονείρων σας!

Ανανέωστε το υπνοδωμάτιο με μια κίνηση

Αν το υπνοδωμάτιο σας έχει αρχίσει να σας φαίνεται βαρετό, αρκεί να προσθέσετε λίγο χρώμα για να πετύχετε πλήρη ανανέωση.  Σας παρουσιάζουμε 4 αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αλλάξουν πλήρως το χώρο.

Πράσινο για την κρεβατοκάμαρα και χαλαρώστε!

Τα τελευταία χρόνια το πράσινο χρώμα έχει μπει για τα καλά στο χώρο της διακόσμησης και κατά συνέπεια στις ζωές μας. Αρκεί βέβαια να γίνει η επιλογή μιας φωτεινής απόχρωσης, που δεν θα μας χαλάει τη διάθεση και που θα μας μεταφέρει σε μία κατάσταση ζεν!

Πώς να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα σας!

Αν κουραστήκατε από τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο που είναι οικονομικά ασύμφορο να την αντικαταστήσετε με μία νέα, υπάρχουν τρόποι να την ανανεώσετε χωρίς να σας κοστίσει πολύ. Με προσωπική εργασία και καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Λευκή κρεβατοκάμαρα, αέρας ανανέωσης!

Το λευκό είναι το χρώμα της φρεσκάδας, της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Αν αυτή θέλετε να είναι η ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας δεν μένει παρά να τη δημιουργήσετε επιλέγοντας μία ολόλευκη κρεβατοκάμαρα.

Μεταλλική κρεβατοκάμαρα, διαχρονική και υπέροχη!

Τα μεταλλικά κρεβάτια αποτελούν μία ντελικάτη, κομψή επιλογή για την κρεβατοκάμαρα σας και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε στυλ διακόσμησης, από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο μοντέρνο.

Τρικ για να φαίνεται μεγαλύτερο το υπνοδωμάτιο σας!

Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια ενός άνετου υπνοδωματίου, παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να το κάνουμε να φαίνεται μεγαλύτερο και την ίδια στιγμή να είναι λειτουργικό για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Πότε πρέπει να αλλάζουμε στρώμα!

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαθιστούμε το παλιό στρώμα με νέο όταν τα χρόνια έχουν περάσει, ακόμα κι αν νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει υποστεί φθορά. Έ

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο στρώμα!

Η αγορά ενός στρώματος είναι αναγκαίο να γίνεται με απόλυτη προσοχή και ποτέ βιαστικά καθώς αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας και να μας εξασφαλίζει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.