Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Τραπεζαρίες… έργα τέχνης

Η τέλεια τραπεζαρία είναι εκείνη στην οποία περνάμε χρόνο χαλαρώνοντας με την οικογένεια και τους φίλους μας. Είναι εκείνη που μας αρέσει να μοιραζόμαστε στιγμές. Γι αυτό είναι σημαντικό η τραπεζαρία μας να μας αντιπροσωπεύει.

Κάντε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά

Οι πιο must αλλαγές που επιβάλλεται να ακολουθήσετε για να κάνετε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά.

Διώξτε την σκόνη μακριά

Επειδή γνωρίζουμε καλά πως κανείς δεν έχει τον χρόνο για να είναι με ένα ξεσκονοπανο στο χέρι, έχουμε συγκεντρώσει μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τη σκόνη μακριά από το σπίτι για πολύ περισσότερο.

Διακόσμηση τραπεζαρίας: τα νέα trends

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται λιγότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Συνήθως την χρησιμοποιούμε μόνο σε γιορτές, ενώ είναι ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού. Κάντε την αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας με μικρές, έξυπνες αλλαγές.  

Coffee table: Τα «ναι» και τα «οχι» στη διακόσμηση του

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διακόσμησή του, αλλά είναι πολύ σημαντική. Αποτελεί το κεντρικό έπιπλο του σαλονιού και ίσως ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα, καθώς γύρω του μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι τους.

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας: Μπύρα, ξύδι, κρέμα ξυρίσματος, λευκό κρασί.

Κανόνες savoir vivre για το στρώσιμο του τραπεζιού!

Ένα ωραίο μενού που έχουμε ετοιμάσει για αγαπημένα μας πρόσωπα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο όταν τοποθετείται στο τραπέζι με όλα τα απαραίτητα και με το σωστό τρόπο. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες savoir vivre που ισχύουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Αυτή είναι η ιστορία του μπουφέ!

Μπουφές, ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα που βρίσκονται στο σπίτι, διακοσμώντας κατά βάση την τραπεζαρία. Ποια όμως είναι η ιστορία του μπουφέ, πώς έγινε must και από πού κρατάνε αλήθεια οι ρίζες του;

Έξυπνα τραπέζια που σας λύνουν τα χέρια!

Πόσες φορές αλήθεια θελήσατε να κάνετε το τραπέζι σε φίλους ή συγγενείς και δεν ξέρατε πώς να τους χωρέσετε; 

Τραπεζαρία, διαλέξτε το σχήμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

Αν ετοιμάζεστε να φτιάξετε το χώρο της τραπεζαρίας στο σπίτι σας, δεν αρκεί να επιλέξετε μόνο με βάση την αισθητική σας καθώς πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το σχήμα του τραπεζιού που πρέπει να δένει αρμονικά με το χώρο σας και να εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες σας.

Πώς επιλέγουμε μπουφέ για το σπίτι μας!

Ο μπουφές αποτελεί ένα μεγάλο και ογκώδες έπιπλο που θα πρέπει να επιλεγεί με μεγάλη προσοχή πριν αποφασίσουμε να το τοποθετήσουμε στο σπίτι μας.

Φωτισμός τραπεζαρίας, τι να προσέξετε!

Ο σωστός φωτισμός στην τραπεζαρία είναι τόσο σημαντικός όσο και η σπουδαιότητα του ίδιου του χώρου. Ως σημείο συνάντησης οικογένειας και φίλων, σημαίνει πως πρέπει να είναι ζεστός και να διαχέεται τόσο όσο χρειάζεται ώστε να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πειραιώς 45, Αθήνα Μοσχάτο
info@galanis-inhouse.gr
210 4826331 - 210 4827856
2111823153
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 18:00
NEWSLETTER
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων