Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Όσο κι αν το internet έχει συμβάλλει αρκετά ως προς την ενημέρωση γενικά αλλά και ειδικά σχετικά με το σπίτι και τη διακόσμηση, ωστόσο, δεν παύουν να γίνονται ορισμένα λάθη. 

3+1 φωτιστικά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Ένα δωμάτιο χωρίς φωτιστικά δείχνει ημιτελές. Αλλά κι ένα δωμάτιο χωρίς το σωστό φωτιστικό δείχνει αδειο. Τα φωτιστικά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο αν θέλεις ο χώρος σου να φωτίζεται σωστά, αλλά και να δείχνει ολοκληρωμενος. Αποτελούν ίσως ένα από τα πιο σημαντικά tip διακόσμησης.

Τραπεζάκια σαλονιού, ποιο είναι το ιδανικό για το χώρο σας!

Όταν επιλέγουμε τραπεζάκι για το σαλόνι μας το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το μέγεθος του καθώς πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Καναπές – κρεβάτι, ευκολία με υψηλό design!

Αν το σπίτι σας είναι μικρό σε τετραγωνικά αλλά πάντα ανοιχτό για φιλοξενία σε φίλους και συγγενείς, ένας καναπές – κρεβάτι στην κυριολεξία θα σας λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται πλέον να έχετε κρυμμένο πίσω από την πόρτα, μέσα στο μπάνιο ή στο μπαλκόνι εκείνο το αναδιπλούμενο μεταλλικό κρεβάτι με το στρώμα που πιάνει το χώρο και γεμίζει και σκόνη.

Η φροντίδα των δερμάτινων επίπλων!

Τα δερμάτινα έπιπλα στο σπίτι είναι γεγονός ότι του προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Αν και γενικά το δέρμα είναι ένα υλικό που συντηρείται εύκολα, για να διατηρήσει την όψη και την υφή του θα πρέπει να το περιποιέστε ανά διαστήματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πειραιώς 45, Αθήνα Μοσχάτο
info@galanis-inhouse.gr
210 4826331 - 210 4827856
2111823153
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 18:00
NEWSLETTER
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων