Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να βάλετε ποτέ στο σαλόνι

Λατρεύετε τα εντυπωσιακά σαλόνια στα περιοδικά διακόσμησης και θέλετε κι εσείς το δικό σας σαλόνι να μοιάζει σαν να το εχει διακοσμήσει κάποιος ειδικός; Η λύση είναι απλή. Ρίξτε μια ματιά στο χώρο και δείτε αν έχετε τα παρακάτω 5 στοιχεία. Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να καθαρίσετε το σπίτι. Επειδή αυτά τα στοιχεία δεν πρέπει ποτέ να βρίσκονται σε ένα καθιστικό.

Διαμορφώστε το σαλόνι σας σύμφωνα με το feng shui.

Τα feng shui tips μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα όμορφο, λειτουργικό και ενεργειακά ισορροπημένο χώρο. Ποιά είναι η σωστή θέση, το σχήμα και το χρώμα του καναπέ για να έχετε θετική ενεέργεια στο χώρο σας; Όλα τα μυστικά στο κείμενο που ακολουθεί. 

Καναπέδες με Αλέκιαστο Ύφασμα

Καναπές το πιο πολυχρησιμοποιημένο έπιπλο του σπιτιού, που πάνω του περνάμε χαρές και λύπες! Πόσες φορές δεν έχετε σχεδιάσει μια οικογενειακή συνάθροιση ή κάνατε σχέδια για πάρτυ με τους φίλους σας και ξαφνικά το χαμόγελο χάθηκε αφού ήρθε ο απρόσκλητος καλεσμένος, ο λεκές!

Συνθέσεις σαλονιού: πως να επιλέξετε την ιδανική

Οι συνθέσεις σαλονιού, όχι μόνο μεταμορφώνουν την αισθητική του σπιτιού και το αναδεικνύουν σε ένα μοντέρνο και πανέμορφο χώρο, αλλά μεγιστοποιούν την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητά του. Ποια είναι όμως η ιδανική για το καθιστικό σας;

Γωνιακός Καναπές: ο σωστός τρόπος τοποθέτησης

Είστε κι εσείς από εκείνους που λατρεύουν τον γωνιακό καναπέ; Πολύ καλά κάνετε! Γιατί ο γωνιακός καναπές είναι απλώς υπέροχος.

Tv έπιπλα: όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν την αγορά τους

Οι στιγμές που αφιερώνουμε στο σαλόνι παρακολουθώντας την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρα ή ταινία (ειδικά τώρα) είναι πολλές. Αν απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης, τότε είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για να αναδείξει την εμπειρία θέασης.

4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Όσο κι αν το internet έχει συμβάλλει αρκετά ως προς την ενημέρωση γενικά αλλά και ειδικά σχετικά με το σπίτι και τη διακόσμηση, ωστόσο, δεν παύουν να γίνονται ορισμένα λάθη. 

3+1 φωτιστικά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Ένα δωμάτιο χωρίς φωτιστικά δείχνει ημιτελές. Αλλά κι ένα δωμάτιο χωρίς το σωστό φωτιστικό δείχνει αδειο. Τα φωτιστικά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο αν θέλεις ο χώρος σου να φωτίζεται σωστά, αλλά και να δείχνει ολοκληρωμενος. Αποτελούν ίσως ένα από τα πιο σημαντικά tip διακόσμησης.

Τραπεζάκια σαλονιού, ποιο είναι το ιδανικό για το χώρο σας!

Όταν επιλέγουμε τραπεζάκι για το σαλόνι μας το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το μέγεθος του καθώς πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Καναπές – κρεβάτι, ευκολία με υψηλό design!

Αν το σπίτι σας είναι μικρό σε τετραγωνικά αλλά πάντα ανοιχτό για φιλοξενία σε φίλους και συγγενείς, ένας καναπές – κρεβάτι στην κυριολεξία θα σας λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται πλέον να έχετε κρυμμένο πίσω από την πόρτα, μέσα στο μπάνιο ή στο μπαλκόνι εκείνο το αναδιπλούμενο μεταλλικό κρεβάτι με το στρώμα που πιάνει το χώρο και γεμίζει και σκόνη.

Η φροντίδα των δερμάτινων επίπλων!

Τα δερμάτινα έπιπλα στο σπίτι είναι γεγονός ότι του προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Αν και γενικά το δέρμα είναι ένα υλικό που συντηρείται εύκολα, για να διατηρήσει την όψη και την υφή του θα πρέπει να το περιποιέστε ανά διαστήματα.