Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Τα διακοσμητικά του μπουφέ!

Άραγε πόσες φορές αναρωτηθήκατε τι διακοσμητικά θα ταίριαζαν καλύτερα στον μπουφέ σας; Η αλήθεια είναι ότι η διακόσμηση του μπουφέ αναδεικνύει το προσωπικό μας γούστο και αντανακλά την προσωπικότητά μας.

Η covid τάση στις τραπεζαρίες

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη λύση για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

Δώστε στυλ στην τραπεζαρία σας με απλά tips

Πόσο στυλ μπορεί να δώσει στη τραπεζαρία σας ένα βάζο;;; Όχι πολύ όταν πρόκειται για ένα κλασικό βάζο.

Τραπεζαρία - κουζίνα: πως να δημιουργήσετε έναν ισορροπημένο ενιαίο χώρο

Οι μεγάλοι, ανοιχτοί χώροι αποτελούν ιδανική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους όπως οικογένειες με παιδιά, που οι δραστηριότητες είναι πολλές. Σε έναν ενιαίο χώρο μπορεί κάθε σημείο να αξιοποιηθεί και να κερδίσετε χώρο.

Τραπεζαρίες… έργα τέχνης

Η τέλεια τραπεζαρία είναι εκείνη στην οποία περνάμε χρόνο χαλαρώνοντας με την οικογένεια και τους φίλους μας. Είναι εκείνη που μας αρέσει να μοιραζόμαστε στιγμές. Γι αυτό είναι σημαντικό η τραπεζαρία μας να μας αντιπροσωπεύει.

Κάντε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά

Οι πιο must αλλαγές που επιβάλλεται να ακολουθήσετε για να κάνετε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά.

Διώξτε την σκόνη μακριά

Επειδή γνωρίζουμε καλά πως κανείς δεν έχει τον χρόνο για να είναι με ένα ξεσκονοπανο στο χέρι, έχουμε συγκεντρώσει μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τη σκόνη μακριά από το σπίτι για πολύ περισσότερο.

Διακόσμηση τραπεζαρίας: τα νέα trends

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται λιγότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Συνήθως την χρησιμοποιούμε μόνο σε γιορτές, ενώ είναι ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού. Κάντε την αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας με μικρές, έξυπνες αλλαγές.  

Coffee table: Τα «ναι» και τα «οχι» στη διακόσμηση του

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διακόσμησή του, αλλά είναι πολύ σημαντική. Αποτελεί το κεντρικό έπιπλο του σαλονιού και ίσως ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα, καθώς γύρω του μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι τους.

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας: Μπύρα, ξύδι, κρέμα ξυρίσματος, λευκό κρασί.

Κανόνες savoir vivre για το στρώσιμο του τραπεζιού!

Ένα ωραίο μενού που έχουμε ετοιμάσει για αγαπημένα μας πρόσωπα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο όταν τοποθετείται στο τραπέζι με όλα τα απαραίτητα και με το σωστό τρόπο. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες savoir vivre που ισχύουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Αυτή είναι η ιστορία του μπουφέ!

Μπουφές, ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα που βρίσκονται στο σπίτι, διακοσμώντας κατά βάση την τραπεζαρία. Ποια όμως είναι η ιστορία του μπουφέ, πώς έγινε must και από πού κρατάνε αλήθεια οι ρίζες του;

<< < > >>