Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Μυστικά για αστραφτερή λάμψη στα έπιπλα!

Μπορεί τα καθαριστικά του εμπορίου να κάνουν τα έπιπλα του σπιτιού σας να αστράφτουν, όμως οι παλιές καλές συνταγές παραμένουν διαχρονικές και άκρως αποτελεσματικές. Συν το γεγονός ότι είναι σαφώς πιο οικονομικές.

Γυάλινα τραπεζάκια, ταιριάζουν παντού και με όλα!

Τα μικρά τραπεζάκια στο σπίτι αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά έπιπλα που μπορούν να αξιοποιηθούν για πολλούς λόγους οπουδήποτε. Για παράδειγμα για τον καφέ ή το φαγητό για όσους θέλουν να το συνδυάζουν με την άνεση του κρεβατιού ή της πολυθρόνας τους!

Καθρέφτες στο σπίτι, που να τους τοποθετήσετε!

Οι καθρέφτες στο σπίτι μας αποτελούν μία ξεχωριστή πρόταση διακόσμησης αρκεί να τοποθετηθούν στα σωστά σημεία, αναδεικνύοντας τους χώρους και βελτιώνοντας εκπληκτικά την αισθητική τους.

Πώς τοποθετούμε έπιπλα σ’ένα μικρό χώρο!

Όταν ο προσωπικός μας χώρος είναι μικρός σε τετραγωνικά, δεν μας επιτρέπει να τον διαμορφώσουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε.

Πολυθρόνες, το must του χειμώνα!

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη θαλπωρή και την άνεση μίας αναπαυτικής πολυθρόνας τις κρύες μέρες του χειμώνα; Τώρα που σταδιακά η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, η πολυθρόνα στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα ή σε όποιο άλλο μέρος του σπιτιού θέλετε να την έχετε, γίνεται το must της εποχής.

Ανανεώστε με απλές κινήσεις το μπάνιο σας!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και λίγη φαντασία! Η ανανέωση του μπάνιου δεν σημαίνει απαραίτητα αντικατάσταση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Με μερικές απλές και χρηστικές ιδέες μπορεί να μεταμορφωθεί χωρίς να προβείτε σε περιττά έξοδα.

Αφαιρέστε λιπαρούς λεκέδες και άλατα στη στιγμή!

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες στην κουζίνα είναι τα μαγειρικά λίπη που για να αφαιρεθούν χρειάζονται χρόνο και κόπο! Ο μαγικός τρόπος για να καθαρίσετε τις εστίες της κουζίνας είναι υλικά που θα βρείτε μέσα στα ντουλάπια σας, δηλαδή ξίδι, μαγειρική σόδα και λάδι.

Ράφια, η πιο πρακτική λύση διακόσμησης!

Αν το σπίτι σας δεν διαθέτει πολλά τετραγωνικά, εκμεταλλευτείτε τις εσοχές και τοποθετήστε ράφια τα οποία όχι μόνο θα δημιουργήσουν χώρο για να τακτοποιήσετε αντικείμενα που δεν ξέρετε μέχρι σήμερα που να τα βάλετε, παράλληλα θα ομορφύνουν ιδανικά και το χώρο σας.

Λύσεις αποθήκευσης για μικρό διαμέρισμα!

Μερικά τετραγωνικά παραπάνω στο σπίτι σας πραγματικά θα σας εξυπηρετούσαν πολύ για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε πράγματα και να μην τα κρύβετε πίσω από πόρτες ή να τα αφήνετε με βαριά καρδιά στο μπαλκόνι. Κι όμως υπάρχουν, γιατί θέλει τρόπο, όχι κόπο!

<< < > >>