Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Νέα χρονιά  - Νέα διακόσμηση

Η καινούργια χρονιά έρχεται και μαζί της φέρνει νέα διάθεση, νέους στόχους, νέες ιδέες! Για την Galanis in House ένας από τους νέους στόχους της είναι η διαμόρφωση καταστήματος της στο Μοσχάτο!

Κρεμαστή κούνια για τον κήπο: Ναι ή Όχι;

Φανταστείτε τον εαυτό σας να κάθετε σε μια κρεμαστή κούνια με αναπαυτικά μαξιλάρια και να απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας. Χαλαρή μουσική, καλοκαιρινό αεράκι και η άνεση της κούνιας προσφέρει ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης. Αν έχετε φανταστεί ήδη τον ευατό σας και σας περιτριγυρίζουν οι σκέψεις τύπου: «Να αγοράσω ή να μην αγοράσω;». Και η απάντηση είναι ξεκάθαρα ένα μεγάλο «ναι». Χωρίς δεύτερη σκέψη.

Summer vibes… στο μπαλκόνι

Τώρα που ο καιρός φόρεσε τα καλοκαιρινά του και οι ρυθμοί της καθημερινότητας γίνονται όλο και πιο χαλαροί, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Οι στιγμές που παίρναμε σπίτι μεταφέρονται στο μπαλκόνι ή στο κήπο μας! Ανακαλύψτε τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τη δική σας καλοκαιρινή γωνιά κι δημιουργήστε έναν ζεστό χώρο για να χαλαρώσετε με τους φίλους όλο το καλοκαίρι.

Διακοσμήστε το χώρο σύμφωνα με την εποχή

Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, έτσι κι η διακόσμηση του σπιτιού χρειάζεται να αλλάζει σύμφωνα με την εποχή. Για να ανανεώνει το χώρο σας και την διάθεσή σας κάντε μικρές αλλαγές που όμως εντυπωσιάζουν 

Οδηγός προστασίας των ξύλινων επίπλων

Τα ξύλινα έπιπλα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, ειδικά το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Σας παρουσιάζουμε βασικές συμβουλές φροντίδας για να διατηρήσετε τα έπιπλα σας όμορφα και υγιή. 

Απλά tips διακόσμησης που θα φέρουν το καλοκαίρι στο σπίτι σας

Λατρεύετε τους καλοκαιρινούς μήνες και θέλετε να τους απολαμβάνετε όσο περισσότερο γίνεται; Φέρτε την αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που προσφέρει το καλοκαίρι στο σπίτι σας, με μικρές αλλαγές. 

Δώστε ζωή στο μπαλκόνι σας!

Μπαίνοντας ολοένα και βαθύτερα στην καρδιά του καλοκαιριού, σίγουρα θα ψάχνετε πρωτότυπες ιδέες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας. Ένα τραπέζι, μερικές καρέκλες ή ένας καναπές, μερικά διακοσμητικά κεριά και φαναράκια, καθώς και μερικές γλάστρες με φυτά, είναι τα βασικά που χρειάζονται ώστε να δώσουμε "ζωή" σε ένα άδειο μπαλκόνι.

6+1 Tips διακόσμησης

Παραδοσιακό, μοντέρνο, minimal, country όποιο κι αν είναι το στυλ σας υπάρχουν μερικά tips στην επίπλωση του χώρου που είναι κοινά για όλους. Η τοποθέτηση επίπλων στο χώρο και η επιλογή του κατάλληλου στυλ ή συνδυασμού επίπλων αποτελεί μια διασκεδαστική διαδικασία για τους λάτρεις της διακόσμησης. Ωστόσο, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες ούτε απαράβατες συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε. 

Πως να επιλέξετε την κατάλληλη πολυθρόνα για εσάς

Ψάχνετε κάπου να κουλουριαστείτε για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, ψάχνετε την τέλεια πινελιά στο καθιστικό ή μια τολμηρή προσθήκη για να φωτίσει μια άχαρη γωνία; Η πολυθρόνα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλα όσα ψάχνετε. Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο έπιπλο, που μπορεί να εκτελέσει πολλές διαφορετικές λειτουργίες στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μεταφερθεί οπουδήποτε.

Μικρά tricks για να ανανεώσετε τον χώρο σας

Ο καιρός ανοίγει, η διάθεση αλλάζει κι εσείς ψάχνετε τρόπους να ανανεώσετε την διακόσμηση του χώρου σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα; Ακολουθήστε τα παρακάτω μικρά  tips διακόσμησης για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!  

Συντήρηση και καθαρισμός επίπλων

Όπως επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα έπιπλα που αγοράζουμε για να εξυπηρετούν τις ανάγκες μας, έτσι χρειάζεται να δώσουμε προσοχή και στα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης  των επίπλων μας, καθώς και την αποφυγή εκείνων που θα μπορούσαν να τα καταστρέψουν, ωστε να διατηρήσουμε τα έπιπλά μας σαν καινούργια για μια ζωή.

Γρατζουνιές στα έπιπλα: πως θα απαλλαγείτε

Όπως ήδη να γνωρίζετε δεν υπάρχει ένας τρόπος καθαρισμού και συντήρησης ενός επίπλου. Κάθε έπιπλο ανάλογα με τον τύπο και τα υλικά του, υπάρχει και διαφορετικός τρόπος καθαρισμού και συντήρησης. Ωστόσο όταν μιλάμε για γρατζουνιές, αναφερόμαστε κυρίως στα ξύλινα έπιπλα.

<< < > >>