Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Ανανέωση κουζίνας, πώς θα το πετύχετε!

Αν έχετε κουραστεί από την όψη της κουζίνας σας και χρειάζεστε οπωσδήποτε μια αλλαγή χωρίς να χρειαστεί να διαθέσετε αρκετά χρήματα, έχουμε να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις που θα την ανανεώσουν και θα της προσθέσουν μία μοντέρνα αισθητική. 

Πράσινο για την κρεβατοκάμαρα και χαλαρώστε!

Τα τελευταία χρόνια το πράσινο χρώμα έχει μπει για τα καλά στο χώρο της διακόσμησης και κατά συνέπεια στις ζωές μας. Αρκεί βέβαια να γίνει η επιλογή μιας φωτεινής απόχρωσης, που δεν θα μας χαλάει τη διάθεση και που θα μας μεταφέρει σε μία κατάσταση ζεν!

Τεχνικές για να κάνετε τους μικρούς χώρους να δείχνουν μεγαλύτεροι!

Αν ο προσωπικός σας χώρος είναι μικρός και αισθάνεστε να σας «πνίγει», υπάρχουν τρόποι για να δείχνει μεγαλύτερος και την ίδια στιγμή να είναι λειτουργικός χωρίς να σας βαραίνει.

Αναδείξτε την είσοδο του σπιτιού σας!

Είναι ο πρώτος χώρος του σπιτιού που έρχεται σε επαφή με το οπτικό πεδίο των καλεσμένων μας, άρα πρέπει να είναι προσεγμένος και φιλόξενος για να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Πώς αφαιρούνται οι λευκοί λεκέδες από τα ξύλινα έπιπλα!

Μία μικρή απροσεξία και η «ζημιά» έγινε! Που να φανταστείτε όμως κι εσείς ότι ακόμη κι ένα ποτήρι με νερό που το τοποθετήσατε χωρίς σουβέρ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού σας θα μπορούσε να δημιουργήσει λευκό στίγμα στην επιφάνεια του;

Μυστικά για αστραφτερή λάμψη στα έπιπλα!

Μπορεί τα καθαριστικά του εμπορίου να κάνουν τα έπιπλα του σπιτιού σας να αστράφτουν, όμως οι παλιές καλές συνταγές παραμένουν διαχρονικές και άκρως αποτελεσματικές. Συν το γεγονός ότι είναι σαφώς πιο οικονομικές.

Κανόνες savoir vivre για το στρώσιμο του τραπεζιού!

Ένα ωραίο μενού που έχουμε ετοιμάσει για αγαπημένα μας πρόσωπα αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο όταν τοποθετείται στο τραπέζι με όλα τα απαραίτητα και με το σωστό τρόπο. Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας ακολουθώντας κατά γράμμα τους κανόνες savoir vivre που ισχύουν σε μία τέτοια περίπτωση.

Αυτή είναι η ιστορία του μπουφέ!

Μπουφές, ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα που βρίσκονται στο σπίτι, διακοσμώντας κατά βάση την τραπεζαρία. Ποια όμως είναι η ιστορία του μπουφέ, πώς έγινε must και από πού κρατάνε αλήθεια οι ρίζες του;

Γυάλινα τραπεζάκια, ταιριάζουν παντού και με όλα!

Τα μικρά τραπεζάκια στο σπίτι αποτελούν ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά έπιπλα που μπορούν να αξιοποιηθούν για πολλούς λόγους οπουδήποτε. Για παράδειγμα για τον καφέ ή το φαγητό για όσους θέλουν να το συνδυάζουν με την άνεση του κρεβατιού ή της πολυθρόνας τους!

Πώς να ανανεώσετε την κρεβατοκάμαρα σας!

Αν κουραστήκατε από τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σας και βρίσκεστε σε μία περίοδο που είναι οικονομικά ασύμφορο να την αντικαταστήσετε με μία νέα, υπάρχουν τρόποι να την ανανεώσετε χωρίς να σας κοστίσει πολύ. Με προσωπική εργασία και καλή διάθεση μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Καθρέφτες στο σπίτι, που να τους τοποθετήσετε!

Οι καθρέφτες στο σπίτι μας αποτελούν μία ξεχωριστή πρόταση διακόσμησης αρκεί να τοποθετηθούν στα σωστά σημεία, αναδεικνύοντας τους χώρους και βελτιώνοντας εκπληκτικά την αισθητική τους.

<< < > >>