Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Όσο κι αν το internet έχει συμβάλλει αρκετά ως προς την ενημέρωση γενικά αλλά και ειδικά σχετικά με το σπίτι και τη διακόσμηση, ωστόσο, δεν παύουν να γίνονται ορισμένα λάθη. 

3+1 φωτιστικά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Ένα δωμάτιο χωρίς φωτιστικά δείχνει ημιτελές. Αλλά κι ένα δωμάτιο χωρίς το σωστό φωτιστικό δείχνει αδειο. Τα φωτιστικά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο αν θέλεις ο χώρος σου να φωτίζεται σωστά, αλλά και να δείχνει ολοκληρωμενος. Αποτελούν ίσως ένα από τα πιο σημαντικά tip διακόσμησης.

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας

3+1 φυσικοί τρόποι για να καθαρίσετε τα χαλιά σας: Μπύρα, ξύδι, κρέμα ξυρίσματος, λευκό κρασί.

Πως να επιλέξετε έπιπλα για μικρούς χώρους

Ένας μικρός χώρος μπορεί να έχει χαρακτήρα, αρκεί να επιλέξετε τα σωστά έπιπλα, χρώματα και διακοσμητικά που θα τον κάνουν να μοιάζει μεγαλύτερος και περιεκτικός. Άλλωστε, η κομψότητα και το στυλ δεν εξαρτώνται από το μέγεθος. 

Από την πασαρέλα στο σπίτι

Δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντική ψυχή για να εντάξεις τις παστέλ αποχρώσεις στη ζωή σου. Αποχρώσεις όπως το σιελ και το κουφετί που δεσπόζουν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας το τελευταίο διαστημα, εντάσσονται δυναμικά trend και στην διακόσμηση του σπιτιού απογειώνοντας την διαθεση.

Ανοιξιάτικη διακόσμηση

5+1 tips για να φέρετε την Άνοιξη στο σπίτι σας

Πολυθρόνες, η πιο άνετη διακοσμητική πρόταση!

Αποτελεί το αγαπημένο έπιπλο όλων των μελών της οικογένειας! Ιδανική για χαλάρωση και ξεκούραση, όμως μία πολυθρόνα δεν βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας μόνο αυτό! Η πολυθρόνα, δικαιολογημένα, διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση ενός χώρου αφού με το σχεδιασμό του σκελετού της, τις αποχρώσεις και τα μοτίβα της μπορεί άνετα να γίνει σημείο αναφοράς μέσα σ’ένα δωμάτιο, σαν να πρόκειται για έργο τέχνης! Ταιριάζει σε κάθε σπίτι και μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία, όπως στο σαλόνι, στην τραπεζαρία, στο γραφείο ή στην κρεβατοκάμαρα.

Διαχωριστικά για την οργάνωση του χώρου σας!

Αν έχετε ένα μεγάλο χώρο στο σπίτι σας που θα θέλατε όμως να εξυπηρετεί πολλαπλές λειτουργίες, μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε με την τοποθέτηση ενός διαχωριστικού.

Λάθη διακόσμησης που πρέπει να αποφύγετε!

Η διακόσμηση του σπιτιού μας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση αφού πολλές φορές οδηγούμαστε σε επιλογές και αποφάσεις για τις οποίες μετανιώνουμε.

Έξυπνες λύσεις για ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο!

Τα παιδιά τρελαίνονται για αλλαγές, τι θα λέγατε με μικρές, απλές κινήσεις να μεταμορφώνατε το δωμάτιο τους δίνοντας τους απίστευτη χαρά

Δημιουργήστε τη δική σας γωνιά μέσα στο σπίτι!

Ακόμη κι αν έχετε μία πολυμελή οικογένεια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει χρόνος και χώρος για τον εαυτό σας και μάλιστα εντός σπιτιού! Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και το εμβαδό της οικίας σας αφού αν τα δωμάτια επαρκούν ίσα για να καλύψετε τις βασικές ανάγκες, δεν θα υπάρχει η πολυτέλεια για τη δημιουργία ενός χώρου αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Παρόλα αυτά υπάρχει και γι’αυτό λύση.

Πώς να καθαρίσετε τους λεκέδες από καφέ, κρασί και κερί από το χαλί σας!

Οι ώρες που περνάμε στο καθιστικό μας είναι ανεκτίμητες, εκεί χαλαρώνουμε πίνοντας τον καφέ μας ή ένα ωραίο κόκκινο κρασί υπό το φως των κεριών. Μία απότομη κίνηση όμως μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα και τη διάθεση μας, όταν ο καφές, το κρασί ή το κερί χυθούν πάνω στο χαλί. Μη σας πιάνει πανικός, αντιμετωπίζεται. Τρόπος υπάρχει και μάλιστα χρησιμοποιώντας πολύ απλά υλικά. Αρκεί να επέμβετε εγκαίρως.

<< < > >>