Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Πώς τοποθετούμε έπιπλα σ’ένα μικρό χώρο!

Όταν ο προσωπικός μας χώρος είναι μικρός σε τετραγωνικά, δεν μας επιτρέπει να τον διαμορφώσουμε όπως ακριβώς θα θέλαμε.

Τραπεζάκια σαλονιού, ποιο είναι το ιδανικό για το χώρο σας!

Όταν επιλέγουμε τραπεζάκι για το σαλόνι μας το πρώτο πράγμα που προσέχουμε είναι το μέγεθος του καθώς πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με τα υπόλοιπα έπιπλα.

Πολυθρόνες, το must του χειμώνα!

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη θαλπωρή και την άνεση μίας αναπαυτικής πολυθρόνας τις κρύες μέρες του χειμώνα; Τώρα που σταδιακά η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει, η πολυθρόνα στο σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα ή σε όποιο άλλο μέρος του σπιτιού θέλετε να την έχετε, γίνεται το must της εποχής.

Έξυπνα τραπέζια που σας λύνουν τα χέρια!

Πόσες φορές αλήθεια θελήσατε να κάνετε το τραπέζι σε φίλους ή συγγενείς και δεν ξέρατε πώς να τους χωρέσετε; 

Μετατροπή βρεφικού δωματίου σε νηπιακό

Το βρεφικό δωμάτιο είναι συνήθως κατάλληλο μέχρι το παιδί να συμπληρώσει τα τρία χρόνια της ζωής του. Είναι η περίοδος που πια αρχίζει να διαμορφώνει τις προτιμήσεις του και σ’αυτό το, όμορφο ομολογουμένως, στάδιο συνεργαστείτε μαζί του για το θέμα που θα ήθελε να έχει το δωμάτιο του.

Καναπές – κρεβάτι, ευκολία με υψηλό design!

Αν το σπίτι σας είναι μικρό σε τετραγωνικά αλλά πάντα ανοιχτό για φιλοξενία σε φίλους και συγγενείς, ένας καναπές – κρεβάτι στην κυριολεξία θα σας λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται πλέον να έχετε κρυμμένο πίσω από την πόρτα, μέσα στο μπάνιο ή στο μπαλκόνι εκείνο το αναδιπλούμενο μεταλλικό κρεβάτι με το στρώμα που πιάνει το χώρο και γεμίζει και σκόνη.

Ανανεώστε με απλές κινήσεις το μπάνιο σας!

Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και λίγη φαντασία! Η ανανέωση του μπάνιου δεν σημαίνει απαραίτητα αντικατάσταση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Με μερικές απλές και χρηστικές ιδέες μπορεί να μεταμορφωθεί χωρίς να προβείτε σε περιττά έξοδα.

Τραπεζαρία, διαλέξτε το σχήμα που ταιριάζει στο χώρο σας!

Αν ετοιμάζεστε να φτιάξετε το χώρο της τραπεζαρίας στο σπίτι σας, δεν αρκεί να επιλέξετε μόνο με βάση την αισθητική σας καθώς πολύ μεγάλο ρόλο παίζει και το σχήμα του τραπεζιού που πρέπει να δένει αρμονικά με το χώρο σας και να εξυπηρετεί άψογα τις ανάγκες σας.

Πώς επιλέγουμε μπουφέ για το σπίτι μας!

Ο μπουφές αποτελεί ένα μεγάλο και ογκώδες έπιπλο που θα πρέπει να επιλεγεί με μεγάλη προσοχή πριν αποφασίσουμε να το τοποθετήσουμε στο σπίτι μας.

Αφαιρέστε λιπαρούς λεκέδες και άλατα στη στιγμή!

Ένας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες στην κουζίνα είναι τα μαγειρικά λίπη που για να αφαιρεθούν χρειάζονται χρόνο και κόπο! Ο μαγικός τρόπος για να καθαρίσετε τις εστίες της κουζίνας είναι υλικά που θα βρείτε μέσα στα ντουλάπια σας, δηλαδή ξίδι, μαγειρική σόδα και λάδι.

Η φροντίδα των δερμάτινων επίπλων!

Τα δερμάτινα έπιπλα στο σπίτι είναι γεγονός ότι του προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική. Αν και γενικά το δέρμα είναι ένα υλικό που συντηρείται εύκολα, για να διατηρήσει την όψη και την υφή του θα πρέπει να το περιποιέστε ανά διαστήματα.

Φωτισμός τραπεζαρίας, τι να προσέξετε!

Ο σωστός φωτισμός στην τραπεζαρία είναι τόσο σημαντικός όσο και η σπουδαιότητα του ίδιου του χώρου. Ως σημείο συνάντησης οικογένειας και φίλων, σημαίνει πως πρέπει να είναι ζεστός και να διαχέεται τόσο όσο χρειάζεται ώστε να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα.

<< < > >>