Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Λύσεις αποθήκευσης για μικρό διαμέρισμα!

Μερικά τετραγωνικά παραπάνω στο σπίτι σας πραγματικά θα σας εξυπηρετούσαν πολύ για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε πράγματα και να μην τα κρύβετε πίσω από πόρτες ή να τα αφήνετε με βαριά καρδιά στο μπαλκόνι. Κι όμως υπάρχουν, γιατί θέλει τρόπο, όχι κόπο!

Τρικ για να φαίνεται μεγαλύτερο το υπνοδωμάτιο σας!

Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια ενός άνετου υπνοδωματίου, παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να το κάνουμε να φαίνεται μεγαλύτερο και την ίδια στιγμή να είναι λειτουργικό για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Πότε πρέπει να αλλάζουμε στρώμα!

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαθιστούμε το παλιό στρώμα με νέο όταν τα χρόνια έχουν περάσει, ακόμα κι αν νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει υποστεί φθορά. Έ

Κρυσταλλιέρες, διακοσμούν και προστατεύουν αγαπημένα είδη!

Η κρυσταλλιέρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά έπιπλα του σπιτιού που εκτός από τη χρησιμότητα της, να προστατεύει δηλαδή από τη σκόνη και τα ατυχή χτυπήματα κρυστάλλινα ή μη αντικείμενα, δίνει παράλληλα μία αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο.

Πώς θα αλλάξετε ένα κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο!

Στην εφηβική ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ισχυρή άποψη για το δωμάτιο τους που το αντιμετωπίζουν – δικαιολογημένα – σαν το προσωπικό τους βασίλειο!

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο στρώμα!

Η αγορά ενός στρώματος είναι αναγκαίο να γίνεται με απόλυτη προσοχή και ποτέ βιαστικά καθώς αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας και να μας εξασφαλίζει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

<< < > >>