Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Ένα δωμάτιο, δύο παιδιά. Tips για ευχάριστη συγκατοίκηση!

Όταν τα τετραγωνικά στο σπίτι δεν είναι αρκετά για τη διαμόρφωση ενός επιπλέον παιδικού δωματίου για το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η συγκατοίκηση μπορεί να είναι υποχρεωτική, υπάρχουν όμως τρόποι να γίνει άκρως διασκεδαστική!

Λευκή κρεβατοκάμαρα, αέρας ανανέωσης!

Το λευκό είναι το χρώμα της φρεσκάδας, της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Αν αυτή θέλετε να είναι η ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας δεν μένει παρά να τη δημιουργήσετε επιλέγοντας μία ολόλευκη κρεβατοκάμαρα.

Μεταλλική κρεβατοκάμαρα, διαχρονική και υπέροχη!

Τα μεταλλικά κρεβάτια αποτελούν μία ντελικάτη, κομψή επιλογή για την κρεβατοκάμαρα σας και μπορούν να συνδυαστούν με κάθε στυλ διακόσμησης, από το πιο κλασσικό μέχρι το πιο μοντέρνο.

Ράφια, η πιο πρακτική λύση διακόσμησης!

Αν το σπίτι σας δεν διαθέτει πολλά τετραγωνικά, εκμεταλλευτείτε τις εσοχές και τοποθετήστε ράφια τα οποία όχι μόνο θα δημιουργήσουν χώρο για να τακτοποιήσετε αντικείμενα που δεν ξέρετε μέχρι σήμερα που να τα βάλετε, παράλληλα θα ομορφύνουν ιδανικά και το χώρο σας.

Λύσεις αποθήκευσης για μικρό διαμέρισμα!

Μερικά τετραγωνικά παραπάνω στο σπίτι σας πραγματικά θα σας εξυπηρετούσαν πολύ για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε πράγματα και να μην τα κρύβετε πίσω από πόρτες ή να τα αφήνετε με βαριά καρδιά στο μπαλκόνι. Κι όμως υπάρχουν, γιατί θέλει τρόπο, όχι κόπο!

Τρικ για να φαίνεται μεγαλύτερο το υπνοδωμάτιο σας!

Δεν έχουν όλη την πολυτέλεια ενός άνετου υπνοδωματίου, παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι για να το κάνουμε να φαίνεται μεγαλύτερο και την ίδια στιγμή να είναι λειτουργικό για να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Πότε πρέπει να αλλάζουμε στρώμα!

Είναι πολύ σημαντικό να αντικαθιστούμε το παλιό στρώμα με νέο όταν τα χρόνια έχουν περάσει, ακόμα κι αν νομίζουμε ότι αυτό δεν έχει υποστεί φθορά. Έ

Κρυσταλλιέρες, διακοσμούν και προστατεύουν αγαπημένα είδη!

Η κρυσταλλιέρα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά έπιπλα του σπιτιού που εκτός από τη χρησιμότητα της, να προστατεύει δηλαδή από τη σκόνη και τα ατυχή χτυπήματα κρυστάλλινα ή μη αντικείμενα, δίνει παράλληλα μία αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο.

Πώς θα αλλάξετε ένα κοριτσίστικο εφηβικό δωμάτιο!

Στην εφηβική ηλικία τα παιδιά αρχίζουν να έχουν ισχυρή άποψη για το δωμάτιο τους που το αντιμετωπίζουν – δικαιολογημένα – σαν το προσωπικό τους βασίλειο!

Πώς επιλέγουμε το κατάλληλο στρώμα!

Η αγορά ενός στρώματος είναι αναγκαίο να γίνεται με απόλυτη προσοχή και ποτέ βιαστικά καθώς αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες μας και να μας εξασφαλίζει έναν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

<< < > >>