Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Ιδέες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας

Ακολουθώντας τις βασικές αρχές διακόσμησης, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ένα όμορφο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να είναι διακοσμητής  εσωτερικών χώρων.

Νέα χρονιά  - Νέα διακόσμηση

Η καινούργια χρονιά έρχεται και μαζί της φέρνει νέα διάθεση, νέους στόχους, νέες ιδέες! Για την Galanis in House ένας από τους νέους στόχους της είναι η διαμόρφωση καταστήματος της στο Μοσχάτο!

To Glamour Style της Χριστουγενιάτικης διακόσμησης.

Ποιος είπε ότι η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρέπει να περιορίζεται μόνο σε κλασικούς χρωματικούς συνδυασμούς;  Για σένα που θέλεις να το τολμήσεις υπάρχει η εναλλακτική παλέτα του ροζ και του χρυσού.  

Color drenching: όσα χρειάζεται να γνωρίζετε

Το color drenching αποτελεί την νέα τάση για το χρώμα στα υπνοδωμάτια. Τι είναι όμως το color drenching και πως θα το πετύχουμε στο υπνοδωμάτιό μας;   

Τα χρώματα του φθινοπώρου στο σπίτι

Αν σας αρέσουν οι αλλαγές, τότε το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για εσάς. Είναι ο μήνας των αλλαγών που μας προετοιμάζει για έναν ζεστό και χαλαρωτικό χειμώνα. Πως όμως θα εντάξετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας όταν η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή; 

Απλές συμβουλές για συμφέρουσες αγορές!

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά τέσσερις είναι οι παράγοντες που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, αν θέλουμε να πετύχουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή. Η σχέση ποιότητας - τιμής μπορεί να είναι το βασικό κρητήριο για μια αγορά, ομώς δεν είναι το μοναδικό. 

Πως να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία

Ο καναπές αποτελεί το αγαπημένο έπιπλο του σπιτιού. Οι περισσότεροι μάλιστα ισχυρίζονται πως όσο πιο μεγάλος ο καναπές τόσο καλύτερα. Αλήθεια όμως είναι πως κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και ο καναπές πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες του σπιτιού κι όχι το μέγεθος του. 

Κρατήστε την σκόνη μακρυά

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Ειδικά το καλοκαίρι, που η σκόνη συσσβρεύεται εύκολα, αποτελεί την πιο συχνή και βαρετή δουλειά του σπιτιού.

5 φυτά που θα κρατήσουν τα κουνούπια μακριά

Τα κουνούπια ίσως και να αποτελούν τα πιο ενοχλητικά έντομα με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι το καλοκαίρι.

Πρέπει να έχουμε καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο μας;

Όσα πρέπει να ξέρεις για τους καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα από τουε ειδικούς του Feng Shui

Πως να φέρετε θετική αύρα στο σπίτι σας

Η αρμονία του χώρου φέρνει ψυχική ισορροπία και καλοτυχία. Σας παρουσιάζουμε μικρές συμβουλές και αντικείμενα για να φέρετε θετική αύρα στο σπίτι σας.

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα για αρμονία!

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος που αναζητούμε την ανάπαυση, την ησυχία και την χαλάρωση. Είναι ο προσωπικός χώρος που επισκεπτόμαστε στο τέλος κάθε κουραστικής ημέρας αναζητώντας την ηρεμία και την γαλήνη

<< < > >>