Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Τα χρώματα του φθινοπώρου στο σπίτι

Αν σας αρέσουν οι αλλαγές, τότε το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για εσάς. Είναι ο μήνας των αλλαγών που μας προετοιμάζει για έναν ζεστό και χαλαρωτικό χειμώνα. Πως όμως θα εντάξετε το φθινόπωρο στο σπίτι σας όταν η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή; 

Απλές συμβουλές για συμφέρουσες αγορές!

Πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αγορά τέσσερις είναι οι παράγοντες που οφείλουμε να έχουμε στο μυαλό μας, αν θέλουμε να πετύχουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή. Η σχέση ποιότητας - τιμής μπορεί να είναι το βασικό κρητήριο για μια αγορά, ομώς δεν είναι το μοναδικό. 

Πως να επιλέξετε τον σωστό καναπέ γωνία

Ο καναπές αποτελεί το αγαπημένο έπιπλο του σπιτιού. Οι περισσότεροι μάλιστα ισχυρίζονται πως όσο πιο μεγάλος ο καναπές τόσο καλύτερα. Αλήθεια όμως είναι πως κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και ο καναπές πρέπει να επιλέγεται σύμφωνα με τις ανάγκες του σπιτιού κι όχι το μέγεθος του. 

Κρατήστε την σκόνη μακρυά

Σίγουρα το ξεσκόνισμα είναι μια από τις δουλειές που κανείς μας δεν αγαπάει ιδιαιτέρως. Ειδικά το καλοκαίρι, που η σκόνη συσσβρεύεται εύκολα, αποτελεί την πιο συχνή και βαρετή δουλειά του σπιτιού.

5 φυτά που θα κρατήσουν τα κουνούπια μακριά

Τα κουνούπια ίσως και να αποτελούν τα πιο ενοχλητικά έντομα με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι το καλοκαίρι.

Πρέπει να έχουμε καθρέφτη στο υπνοδωμάτιο μας;

Όσα πρέπει να ξέρεις για τους καθρέφτες στην κρεβατοκάμαρα από τουε ειδικούς του Feng Shui

Πως να φέρετε θετική αύρα στο σπίτι σας

Η αρμονία του χώρου φέρνει ψυχική ισορροπία και καλοτυχία. Σας παρουσιάζουμε μικρές συμβουλές και αντικείμενα για να φέρετε θετική αύρα στο σπίτι σας.

Ξύλινη κρεβατοκάμαρα για αρμονία!

Η κρεβατοκάμαρα είναι το μέρος που αναζητούμε την ανάπαυση, την ησυχία και την χαλάρωση. Είναι ο προσωπικός χώρος που επισκεπτόμαστε στο τέλος κάθε κουραστικής ημέρας αναζητώντας την ηρεμία και την γαλήνη

4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Σε αυτό ρίχνουμε την μεγαλύτερη βαρύτητα της διακόσμησης, καθώς είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά τόσο από την ίδια την οικογένειά, όσο κι από τους επισκέπτες.

Πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα από τα αγαπημένα μας έπιπλα, το οποίο αξιοποιούμε στο έπακρο για διακόσμηση. Είναι ένα κεντρικό έπιπλο στο σαλόνι που τραβάει όλα τα βλέμματα και με μικρές αλλαγές μπορούμε να το κάνουμε να ανανεώσει ολόκληρο τον χώρο.

Παγκόσμια ημέρα Υπνου

O ύπνος αποτελεί ζωτική ανάγκη και απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία και ευεξία. 

Καναπές: Ένα στολίδι στο σαλόνι σας!

Στο χώρο του σαλονιού υπάρχουν πολλά έπιπλα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην συνολική εικόνα του χώρου. Ο καναπές είναι αναμφισβήτητα το έπιπλο που εκτός της λειτουργικότητάς του και της χρηστικότητάς του μπορει να αποτελέσει και ένα ακόμη στολίδι στο σαλόνι σας.

<< < > >>