Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Φοιτητικό σπίτι

Ήρθε η στιγμή να διακοσμήσεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι. Το σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα σου για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Το σπίτι που θα στεγάσει πολύ μελέτη, νοσταλγία, αλλά και πολλές στιγμές διασκέδασης.

Ανακαίνιση κουζίνας

Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Το απόλυτο design item του καλοκαιριού

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το design ενός επίπλου, αν είναι άβολο και κουραστικό για το σώμα, δεν μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες χαλάρωσης σε ένα σπίτι. Υπάρχει,λοιπόν, μία πολυθρόνα που μεταμορφώνει τον χώρο και χαλαρώνει το σώμα. 

Πως θα διακοσμήσετε σωστά την κρεβατοκάμαρα

Σας παρουσιάζουμε τα πιο συχνά λάθη στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας για να τα αποφύγετε και να δημιουργήσετε το δωμάτιο των ονείρων σας!

Μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε όαση χαλάρωσης

Με μικρές αλλαγές μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε καλοκαιρινή όαση χαλάρωσης για να το απολαμβάνετε με τους φίλους σας όλο το καλοκαίρι.

Κάντε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά

Οι πιο must αλλαγές που επιβάλλεται να ακολουθήσετε για να κάνετε το σπίτι σας μια πανέμορφη φθινοπωρινή φωλιά.

Διώξτε την σκόνη μακριά

Επειδή γνωρίζουμε καλά πως κανείς δεν έχει τον χρόνο για να είναι με ένα ξεσκονοπανο στο χέρι, έχουμε συγκεντρώσει μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τη σκόνη μακριά από το σπίτι για πολύ περισσότερο.

Διακόσμηση τραπεζαρίας: τα νέα trends

Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο που χρησιμοποιείται λιγότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Συνήθως την χρησιμοποιούμε μόνο σε γιορτές, ενώ είναι ένα από τα βασικά δωμάτια του σπιτιού. Κάντε την αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας με μικρές, έξυπνες αλλαγές.  

Ανανέωστε το υπνοδωμάτιο με μια κίνηση

Αν το υπνοδωμάτιο σας έχει αρχίσει να σας φαίνεται βαρετό, αρκεί να προσθέσετε λίγο χρώμα για να πετύχετε πλήρη ανανέωση.  Σας παρουσιάζουμε 4 αγαπημένους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αλλάξουν πλήρως το χώρο.

Coffee table: Τα «ναι» και τα «οχι» στη διακόσμηση του

Μπορεί να μην έχετε ασχοληθεί ιδιαίτερα με την διακόσμησή του, αλλά είναι πολύ σημαντική. Αποτελεί το κεντρικό έπιπλο του σαλονιού και ίσως ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα, καθώς γύρω του μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι τους.

4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Όσο κι αν το internet έχει συμβάλλει αρκετά ως προς την ενημέρωση γενικά αλλά και ειδικά σχετικά με το σπίτι και τη διακόσμηση, ωστόσο, δεν παύουν να γίνονται ορισμένα λάθη. 

3+1 φωτιστικά για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

Ένα δωμάτιο χωρίς φωτιστικά δείχνει ημιτελές. Αλλά κι ένα δωμάτιο χωρίς το σωστό φωτιστικό δείχνει αδειο. Τα φωτιστικά αποτελούν απαραίτητο στοιχείο αν θέλεις ο χώρος σου να φωτίζεται σωστά, αλλά και να δείχνει ολοκληρωμενος. Αποτελούν ίσως ένα από τα πιο σημαντικά tip διακόσμησης.

<< < > >>
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πειραιώς 45, Αθήνα Μοσχάτο
info@galanis-inhouse.gr
210 4826331 - 210 4827856
2111823153
Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 18:00
NEWSLETTER
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων