Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
4 κοινά λάθη που κάνουν τη διαφορά!

Ο πυρήνας του σπιτιού είναι το σαλόνι μας. Σε αυτό ρίχνουμε την μεγαλύτερη βαρύτητα της διακόσμησης, καθώς είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά τόσο από την ίδια την οικογένειά, όσο κι από τους επισκέπτες.

Πασχαλινή διακόσμηση στο τραπεζάκι σαλονιού

Το τραπεζάκι του σαλονιού είναι ένα από τα αγαπημένα μας έπιπλα, το οποίο αξιοποιούμε στο έπακρο για διακόσμηση. Είναι ένα κεντρικό έπιπλο στο σαλόνι που τραβάει όλα τα βλέμματα και με μικρές αλλαγές μπορούμε να το κάνουμε να ανανεώσει ολόκληρο τον χώρο.

Παγκόσμια ημέρα Υπνου

O ύπνος αποτελεί ζωτική ανάγκη και απαραίτητη προϋπόθεση για καλή υγεία και ευεξία. 

Καναπές: Ένα στολίδι στο σαλόνι σας!

Στο χώρο του σαλονιού υπάρχουν πολλά έπιπλα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην συνολική εικόνα του χώρου. Ο καναπές είναι αναμφισβήτητα το έπιπλο που εκτός της λειτουργικότητάς του και της χρηστικότητάς του μπορει να αποτελέσει και ένα ακόμη στολίδι στο σαλόνι σας.

Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με μια μικρή ανανέωση

Ο καλός ύπνος είναι υγεία κι αυτό το γνωρίζουμε καλά! Για το λόγο αυτό προτεραιότητα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης που θα σας χαρίζει την ευεξία που έχετε ανάγκη, μετά από μια κουραστική μέρα

Εκπτώσεις: Έφτασε η ώρα της αλλαγής

Αν νομίζετε, πως η περίοδος των εκπτώσεων είναι μόνο για αγορές ρούχων και ηλεκτρικών ειδών, κάνετε λάθος! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή στο σπίτι που πάντα ονειρευοσασταν. 

Πως να "ζεστάνετε" το σπίτι

Ο καιρός αλλάζει και ήρθε η στιγμή να "ζεστάνετε" το σπίτι σας με μικρές διακοσμητικές αλλάγές. Επειδή κάθε εποχή έχει την δική της διακόσμηση, είναι σημαντικό να προσαρμόζουμε το χώρο μας έτσι ώστε να συμβαδίζει με αυτή.

Νέα χρονιά με αλλαγές στη διακόσμηση και την διάθεση

Για σένα που ετοιμάζεσαι να κάνεις το επόμενο βήμα με την νέα χρονιά, για σένα που χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο για τον χώρο σου που να ταιριάζει στις δικές σου ιδιαίτερες ανάγκες η οικογένεια Galanis in House έχει αυτό που χρειάζεσαι 

Τι αλλαγές θα φέρει το 2022 στα έπιπλα;

Οι νέες τάσεις έχουν ήδη διαμορφωθεί και οι μεγάλοι οίκοι διακόσμησης έχουν διαμορφώσει τα σχήματα και τα χρώματα σύμφωνα με τους νέους παραγοντες που έχουν επηρεάσει την διεθνή σκηνή διακόσμησης. 

Μικρά tips για την τέλεια Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αν αρέσει κάτι μας αρέσει τα Χριστούγεννα, είναι η ζεστή διακόσμηση. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια "φορτώναμε" το δέντρο με χιλιάδες λαμπάκια και στολίδια, τώρα ήρθε η στογμή να δημιουργήσουμε την πιο chic και ταυτόχρονα cozy διακόσμηση Χριστουγέννων. 

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση 2021-2022: Όσα χρειάζεται να ξέρεις!

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και μαζί τους έρχονται και οι χριστουγεννιάτικες τάσεις διακόσμησης 2021 – 2022. 

4 βήματα για να κάνετε την μεγάλη αλλαγή

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να ανανεώσετε το χώρο σας και να αλλάξετε την διάθεσή σας. Μικρές αλλαγές μπορούν να μεταμορφώσουν το χώρο σας χωρίς να το καταλάβετε. 

<< < > >>