Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Μυστικά για ένα λειτουργικό σπίτι

Είστε σε διαδικασία μετακόμισης και σκέφτεστε πως θα επιπλώσετε το νέο σας σπίτι ή θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές διορθώνοντας λάθη της προηγούμενης διακόσμησης στο σπίτι σας; Ακολουθήστε τα μυστικά των ειδικών για να δημιουργήσετε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο!

Το χρώμα του 2021

Κάθε νέο έτος, ένα χρώμα ξεχωρίζει στη διακόσμηση και ανακηρύσσεται χρώμα της χρονιάς. Από το millennial pink, στο μωβ, το κοραλί και το μπλε, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιο θα είναι το χρώμα για το 2021.

Τάσεις διακόσμησης 2021: όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι τάσεις στην διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη μόδα. Κάποια στοιχεία είναι διαχρονικά, ενώ άλλα συνδέονται με την εποχή και το εκάστοτε στυλ. Για το 2021 οι τάσεις στην διακόσμηση έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται από τις μεγάλες εταιρείες.  

Τα νέα σχέδια στα χαλιά του φετινού χειμώνα

«Ντύνουν» το σπίτι, το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο, πιο αρχοντικό και φυσικά πιο ζεστό. Ο λόγος για τα χαλιά, το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο κάθε σπιτιού!

Paint it half: η νέα τάση από το παρελθόν

Τις δεκαετίες του '50 και του '60 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή η τάση, όχι όμως για λόγους διακόσμησης.  Το paint it half ή αλλιώς μισές δουλειές ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στο παρελθόν για πρακτικούς λόγους.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Για κάποιους ίσως να φαντάζει νωρίς, για άλλους πάλι είναι η κατάλληλη στιγμή για να στολίσουν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, ένα είναι σίγουρο... έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο υπέροχες, γιορτινες προτάσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού.

Αλλαγές στην διακόσμηση λόγω... covid

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο η πανδημία δεν έφερε αλλαγές μόνο στην καθημερινό τρόπο ζωής μας, αλλά και στην διακόσμηση του σπιτιού μας. Η πανδημία Covid-19 έδωσε νέα πνοή στην διακόσμηση του σπιτιού μας και στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε πλέον τον κάθε χώρο ξεχωριστά. 

Καθρέφτης, ο θαυματουργός!

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε ο καθρέφτης αποτελεί το αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο κάθε διακοσμητή. Κι αυτό γιατί με την σωστή τοποθέτηση μπορεί να κάνει κυριολεκτικά «θαύματα» σε έναν χώρο.

Φοιτητικό σπίτι

Ήρθε η στιγμή να διακοσμήσεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι. Το σπίτι που θα στεγάσει τα όνειρα σου για τα επόμενα 4-5 χρόνια. Το σπίτι που θα στεγάσει πολύ μελέτη, νοσταλγία, αλλά και πολλές στιγμές διασκέδασης.

Ανακαίνιση κουζίνας

Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείστε άνετα σε αυτήν και να βρίσκεστε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.

Το απόλυτο design item του καλοκαιριού

Όσο εντυπωσιακό κι αν είναι το design ενός επίπλου, αν είναι άβολο και κουραστικό για το σώμα, δεν μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες χαλάρωσης σε ένα σπίτι. Υπάρχει,λοιπόν, μία πολυθρόνα που μεταμορφώνει τον χώρο και χαλαρώνει το σώμα. 

Μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε όαση χαλάρωσης

Με μικρές αλλαγές μπορείτε να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας σε καλοκαιρινή όαση χαλάρωσης για να το απολαμβάνετε με τους φίλους σας όλο το καλοκαίρι.

<< < > >>