Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Galanis inHouse
0
Σύνδεση
Ξέχασα τον κωδικό μου
Εγγραφή
Το καλάθι είναι άδειο
Προστέθηκε στο καλάθι

Ταμείο
Συνέχεια περιήγησης
<< < > >>
Η covid τάση στις τραπεζαρίες

Μια πολύ έξυπνη και πρωτότυπη λύση για την τραπεζαρία είναι να τοποθετήσετε αντί για ένα κλασικό τραπέζι έξι ατόμων, δύο μικρότερα τραπέζια των τεσσάρων ατόμων.

19 Μαρτίου 2021: Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την τρίτη Παρασκευή του Μαρτίου, ως την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης για τη σημασία του ποιοτικού ύπνου.

Δώστε στυλ στην τραπεζαρία σας με απλά tips

Πόσο στυλ μπορεί να δώσει στη τραπεζαρία σας ένα βάζο;;; Όχι πολύ όταν πρόκειται για ένα κλασικό βάζο.

Μυστικά για ένα λειτουργικό σπίτι

Είστε σε διαδικασία μετακόμισης και σκέφτεστε πως θα επιπλώσετε το νέο σας σπίτι ή θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές διορθώνοντας λάθη της προηγούμενης διακόσμησης στο σπίτι σας; Ακολουθήστε τα μυστικά των ειδικών για να δημιουργήσετε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο!

Τραπεζαρία - κουζίνα: πως να δημιουργήσετε έναν ισορροπημένο ενιαίο χώρο

Οι μεγάλοι, ανοιχτοί χώροι αποτελούν ιδανική επιλογή για πολυάσχολους ανθρώπους όπως οικογένειες με παιδιά, που οι δραστηριότητες είναι πολλές. Σε έναν ενιαίο χώρο μπορεί κάθε σημείο να αξιοποιηθεί και να κερδίσετε χώρο.

Το χρώμα του 2021

Κάθε νέο έτος, ένα χρώμα ξεχωρίζει στη διακόσμηση και ανακηρύσσεται χρώμα της χρονιάς. Από το millennial pink, στο μωβ, το κοραλί και το μπλε, ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε ποιο θα είναι το χρώμα για το 2021.

Τάσεις διακόσμησης 2021: όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οι τάσεις στην διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη μόδα. Κάποια στοιχεία είναι διαχρονικά, ενώ άλλα συνδέονται με την εποχή και το εκάστοτε στυλ. Για το 2021 οι τάσεις στην διακόσμηση έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται από τις μεγάλες εταιρείες.  

Τα νέα σχέδια στα χαλιά του φετινού χειμώνα

«Ντύνουν» το σπίτι, το κάνουν να δείχνει πιο όμορφο, πιο αρχοντικό και φυσικά πιο ζεστό. Ο λόγος για τα χαλιά, το απόλυτο διακοσμητικό στοιχείο κάθε σπιτιού!

Γωνιακός Καναπές: ο σωστός τρόπος τοποθέτησης

Είστε κι εσείς από εκείνους που λατρεύουν τον γωνιακό καναπέ; Πολύ καλά κάνετε! Γιατί ο γωνιακός καναπές είναι απλώς υπέροχος.

Paint it half: η νέα τάση από το παρελθόν

Τις δεκαετίες του '50 και του '60 ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής αυτή η τάση, όχι όμως για λόγους διακόσμησης.  Το paint it half ή αλλιώς μισές δουλειές ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές στο παρελθόν για πρακτικούς λόγους.

Tv έπιπλα: όσα χρειάζεται να γνωρίζετε πριν την αγορά τους

Οι στιγμές που αφιερώνουμε στο σαλόνι παρακολουθώντας την αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρα ή ταινία (ειδικά τώρα) είναι πολλές. Αν απολαμβάνετε αυτές τις στιγμές χαλάρωσης, τότε είναι βέβαιο ότι χρειάζεστε το κατάλληλο έπιπλο τηλεόρασης για να αναδείξει την εμπειρία θέασης.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Για κάποιους ίσως να φαντάζει νωρίς, για άλλους πάλι είναι η κατάλληλη στιγμή για να στολίσουν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα. Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε, ένα είναι σίγουρο... έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο υπέροχες, γιορτινες προτάσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού.

<< < > >>